Wiltec neemt Safety Products Europe over

0

Wiltec in Uden neemt de activiteiten van Safety Products Europe in Bladel over. Hiermee worden de activiteiten op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding (PBB) verder uitgebouwd.

Safety Products Europe, onderdeel van Schippers Europe, is met een brede klantenkring in de industriële sector sinds jaar en dag specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Directie en aandeelhouders van Schippers Europe hebben echter besloten de focus volledig te leggen op de professionele veehouderij.

Met het kwalitatief hoogwaardige productenpakket, concurrerende prijzen en de servicegerichte organisatie, was Safety Products Europe een betrouwbare partner voor haar klanten. Het bedrijf werd vooral bekend met het ‘ARBO-magazine Prijsbreker’. De activiteiten van Safety Products Europe zullen zelfstandig vanuit de vestiging van Wiltec in Uden worden voortgezet. Wiltec, marktleider in verf-, lijm- en kitspuitapparatuur, is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding en veiligheidsschoenen in de Benelux. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan ruim 225 mensen en boekte de onderneming in 2010 een omzet van circa 40 miljoen euro.