WSB Finishing Equipment in zee met SATA verfspuitapparatuur

0
285

WSB Finishing Equipment en de Duitse producent van verfspuitapparatuur SATA gaan met ingang van 1 oktober op de Nederlandse markt samenwerken.

Als de exclusieve distributeur van Wagner en Walther-Pilot spuitapparatuur bedient WSB de markt al meer dan drie decennia met een oplossingen voor industriële verfspuittoepassingen. De toevoeging van de hoogwaardige SATA spuitpistolen vult het bestaande programma professionele spuitapparatuur aan. Daardoor is WSB in staat meer toegevoegde waarde te bieden aan zijn klantenbestand in de industrie en de distributie.

Door de samenwerking krijgt WSB ook een betere toegang tot de autoschadeherstelbranche en de automotive- en transportsector, waarin SATA met haar programma spuitpistolen, wereldwijd technologisch nummer één is.

SATA producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Kornwestheim bij Stuttgart. SATA spuitpistolen, zoals de vorig jaar geïntroduceerde SATAjet 4000 B, zijn het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring en stellen hierin industriële standaards.