Aanmelden

De website MetaalNieuws.nl heeft een nieuw jasje gekregen. De kleur en het model zijn hetzelfde gebleven maar ‘onderhuids’ is er veel gemoderniseerd. Vooral op het gebied van beeld en tekst is nu veel meer mogelijk waardoor wij de ruim 30.000 maandelijkse bezoekers nog beter kunnen informeren. De komende periode kunt u ervaren hoe deze upgrade uitgevoerd gaat worden.

Een van de aanpassingen is de invoering van het ‘Premium’ MetaalNieuws account. Niet schrikken, u hoeft NIET te gaan betalen om alle artikelen van onze website te kunnen lezen, alleen vragen wij u om u éénmalig te registreren als Premium MetaalNieuws lezer. Door deze eenmalige registratie heeft u net als voorheen toegang tot alle content op deze website en krijgt u geheel gratis, 2x per week de MetaalNieuwsBrief in uw mailbox.

Door middel van deze gratis registratie kunnen wij u, als lezer van MetaalNieuws, in de toekomst nog beter voorzien van ‘Op Maat Metaal’ nieuws uit de metaalbranche. MetaalNieuws maken wij samen met, voor en door u!

Uw geregistreerde gegevens zijn uiteraard geheel veilig bij 54U Media BV, de uitgever van MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws, 3D-printmagazine, het Jaarboek Verspanen en het Solutions Magazine. Hoe wij de geregistreerde gegevens zorgvuldig gebruiken en bewaren kunt u lezen in ons privacy- & cookiestatement.

Gaat u akkoord met de Privacy Voorwaarden?