aalbers|wico metaal & techniek staat bekend als een gerenommeerde leverancier van technische oplossingen in staal, rvs en aluminium. Van vlakke plaat tot complete constructies, als specialist vervaardigen wij een breed scala aan metaalproducten.

aalbers|wico

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Hierdoor kunnen wij u bedienen met een compleet pakket op het gebied van metaalbewerking, zonder dat u zelf hoeft te investeren in dure machines of nieuwe medewerkers.

aalbers|wico metaal & techniek: van vlakke plaat tot complete machine

De divisie metaal & techniek van aalbers|wico is een professionele organisatie met meer dan 100 medewerkers. Op onze productielocatie in Renswoude, maken we gebruik van de modernste technieken.

Of het nu gaat om de bewerking van een vlakke plaat, het produceren van halffabricaten of de constructie van een complete machine. Metaalwerk is altijd maatwerk bij aalbers|wico. Dit is al zo sinds 1966 en ruim 50 jaar later leveren we nog steeds maatwerk aan onze klanten, maar nu met de modernste productietechnieken. Inmiddels zijn we gestaag gegroeid en hebben we ruim 15.000m2 tot onze beschikking. Met onze ruim 100 deskundige vakmensen ontwikkelen we iedere dag doordachte oplossingen op het gebied van metaal en techniek.

Metaalbewerking

aalbers|wico; dé expert in metaalbewerking.
aalbers|wico beheerst alle denkbare technieken op het gebied van metaalbewerking. Binnen elke discipline beschikken we over deskundige, goed opgeleide medewerkers.

Specifieke bewerkingen
Bent u op zoek naar een specialist die één specifieke bewerking voor u kan uitvoeren? Door ons geavanceerde machinepark zijn wij u graag van dienst omtrent; lasersnijden, walsen, buigen, lassen, zetten/kanten, zagen, knippen of afwerken.

Alles onder één dak!
U wenst een totaaloplossing in metaal? Bij aalbers|wico vindt u altijd wat u zoekt, wij hebben alle technieken onder één dak; uw totaalleverancier in metaalbewerking!
Meer weten? Neem contact op!

Metaalproducten

Engineering, productie en assemblage van halffabricaten of eindproducten.

Halffabricaten of metaalproducten laten produceren? Voor veel van onze opdrachtgevers zijn wij meer dan alleen een leverancier van plaat- en profielwerk.

U kunt bij ons ook terecht voor metalen onderdelen en zelfs complete eindproducten. Kwaliteit staat hierbij voorop en dit kunnen wij waarborgen doordat wij alles in eigen huis faciliteren. En onze service houdt niet op na levering van uw producten.

Productiewerk aan aalbers|wico uitbesteden?
Neem gerust contact met ons op!

Metalen constructies

Engineering, productie, afwerking en montage van metalen constructies

Hekwerken, puien, ramen, deuren, kraanbanen, trappen, balustrades of bordessen. Wat voor een metalen constructie u ook zoekt aalbers|wico kan hem produceren.

Van ontwerp tot plaatsing
We hebben niet alleen alle bewerkingstechnieken in eigen huis ook het ontwerp, montage en onderhoud van uw metalen constructie kunt u aan aalbers|wico overlaten. Wij leveren uw metalen constructie doorgaans met een oppervlakte
behandeling zoals; coaten, verzinken of verchromen zodat u verzekert bent dat uw constructie lang meegaat.

Heeft u ook een metalen constructie nodig?
Onze specialisten denken graag mee.

Complete machines

Wij hebben alles is huis om een complete machine voor u te verzorgen!

Wilt u een complete machine laten bouwen? Neem dan contact op met aalbers|wico, de specialist in metaal en techniek. Wij hebben alle benodigde bewerkingen in eigen huis. Van hydrauliek, elektrotechniek en besturing kunnen we volledig voor u verzorgen. Behalve complete machines bouwen we ook klant specifieke machineframes.

Ruimtebesparende platen- en langgoedmagazijnen

Bijzonder op het gebied van machinebouw zijn onze zelf ontwikkelde platen- en langgoedmagazijnen, welke wij aanbieden onder de naam aalbers|farina. Voor het opbergen van plaat- en langgoed is dit dé innovatie op de huidige markt!

Heeft u ook een complete machine nodig?
Onze specialisten denken graag mee.