Links

Op deze pagina vindt u als bezoeker van MetaalNieuws.nl relevante links voor iedereen in de Metaalbranche. Heeft u nieuwe aanvullende suggesties, neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Metaalunie
Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal.
Naar de website ›

Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland
brancheorganisatie voor een ieder die actief is in de oppervlaktebehandelende industrie (loonbedrijven, (toe)leveranciers, geïntegreerde bedrijven). Oppervlaktebehandelingen omvat o.a.:  chemisch/mechanisch voorbehandeling, galvaniseren, emailleren, poedercoaten, (nat)lakken, anodiseren, thermisch verzinken, metaalconservering, PVD/CVD, en nog veel meer.
Naar de website ›

Qualtiy Machine Source
Op deze website vindt u een groot aanbod van gebruikte machines varierend van draaibanken, freesbanken, kantbanken, plaatscharen, excenterpersen tot lasrobotmachines, slijpmachines, zaagmachines en meer! Dit alles in zowel CNC als conventioneel.
Naar de website ›

VOLG ONS

501FansLike
51Abonnees+1
3,748VolgersVolg

Vacatures


Bekijk alle vacatures

Bedrijvengids

Dé webgids voor leveranciers of bewerkers in de Metaal industrie of aanverwante branches.

MetaalPlein

MetaalPlein is een online marktplaats waar vraag en aanbod elkaar treffen. Hieronder treft u de meest recente advertenties.