Tref●Techniek: Kennis, netwerken en activiteit

0

Bedrijven in de Nederlandse maakindustrie presenteren zich op een ludieke wijze tijdens Tref•Techniek, een nieuw technisch event voor Midden- en Zuidoost-Nederland met een compleet vernieuwde formule. Interactie tussen bedrijven in de maakindustrie staat centraal op 3, 4 en 5 november. Dit wordt ondersteund door de drie elementen kennis, netwerken en activiteit.

“Het congrescentrum van Evenementenhal Venray leent zich uitstekend voor een initiatief als dit”, zegt Daniëlle Wild van het projectteam. “De zuidelijke regio van Nederland beschikt over een interessant palet aan maakbedrijven, die gezamenlijk een belangrijk aandeel hebben in het Bruto Nationaal Product.”
Anderzijds speelt de organisatie van het event ook in op de sfeer en de gemoedelijkheid van deze zuidelijke regio. Het congrescentrum is ingedeeld in verschillende elementen, waar bedrijven een demonstratie, workshop of lezing geven of juist met elkaar netwerken.
Programma De bezoeker mag rekenen op een veelzijdig programma, in lijn met het thema ‘De schakel tussen mens en techniek’. Daniëlle Wild daagt bedrijven uit discussiestukken onder de aandacht te brengen. “Ieder bedrijf kampt wel met vraagstukken of is op zoek naar vernieuwing of innovatie. De elementen van Tref●Techniek sluiten hier prima op aan. We willen de drempel laag houden; de kosten zijn niet hoog en een deelname is compleet verzorgd met regionale catering.” Op de woensdagavond is er een netwerkborrel die toegankelijk is voor alle deelnemers. De openingstijden zijn op alle drie dagen van 13.00 tot 21.00 uur.

Deelname
Op dit moment kunnen er nog ‘elementen’ geboekt worden. Meer informatie staat op de exposantenpagina van www.evenementenhal.nl/treftechniek. Brancheprofessionals kunnen een gratis e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/treftechniek-ve.