Aldor neemt MTRC over

0

Oppervlaktebehandelaar Aldor in Weert heeft haar branchegenoot MTRC Special Plating in Helmond overgenomen. Beide bedrijven blijven opereren als twee afzonderlijke bedrijven maar zullen optimaal gaan samenwerken.

MTRC biedt een breed pakket aan oppervlaktebehandelingen zoals het reinigen, beitsen, passiveren en elektrolytisch polijsten van RVS alsook het chemisch vernikkelen, chemisch zwarten en vernikkelen/vergulden. Het merendeel van de processen wordt uitgevoerd in een volledig geautomatiseerde productielijn. Hierdoor is MTRC in staat om een constante goede kwaliteit te leveren met korte doorlooptijden. De processen kunnen worden gecombineerd met cleanroom reinigen- , assembleren- en verpakken.

Aldor is gespecialiseerd in het anodiseren en chromateren (CrVI-vrij, RoHS) van aluminium. De belangrijkste processen zijn naturel anodiseren (maatvast, BS, Qualanod licentie 868, EN1090,), hard anodiseren (Mil Spec), inkleuren (9 kleuren) en opaal anodiseren. Verder heeft Aldor nog de speciale processen Optisch zwart, Prooxyd en diverse functionele impregnaties. Ook kan men bij Aldor terecht voor het laser graveren en cleanroom verpakken van producten.

Met de overname heeft Aldor de doorstart van Metaltreatment & Reconditioning (MTRC) gerealiseerd. Hiermee is de continuïteit van MTRC zeker gesteld en blijven 14 hoogwaardige arbeidsplaatsen in de oppervlaktebehandelingsbranche behouden.