Australische miljoenenorder voor DeSpray

DeSpray Environmental, een van de bedrijven van de Osse Equipment Manufacturing Group in Almelo, heeft op de IFAT-beurs in München een langetermijncontract van meerdere miljoenen getekend met het in Australië gevestigde ARRG Waste voor DeSpray-spuitbusrecyclingsystemen.

V.l.n.r. Peter Monaghan, (CEO) ARRG Waste, David Wrenn, (uitvoerend manager) ARRG Waste, Eelco Osse en Mike MacKay, eigenaren van DeSpray Environmental.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van DeSpray dat zijn 100% spuitbusrecyclingmachines naar Australië en de regio Azië-Pacific worden verscheept.

Met deze miljoenenorder is DeSpray Environmental gevonden als langetermijnpartner om de 100% aerosolrecyclingmachines te installeren op verschillende ARRG Waste-locaties. Vanuit het hoofdkantoor in Chinchilla, Queensland, exploiteert ARRG Waste een reeks afvalbeheer- en recyclingdiensten, tegen concurrerende prijzen en met een onberispelijke service. De samenwerking met DeSpray past naadloos in hun businessmodel.

De komst van de DeSpray-machines zou een deuk moeten slaan in de 250 miljoen spuitbussen die jaarlijks in Australië worden geconsumeerd en niet op de juiste manier worden gerecycled. Verwacht wordt dat andere landen in de regio Azië-Pacific het voorbeeld van ARRG Waste in Australië zullen volgen.

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Nieuwe financiering voor Boessenkool-zuster DeSpray

13-12 Jaarlijks komen in Nederland circa 200 miljoen spuitbussen terecht in de afvalstroom, wereldwijd zelfs…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV