Batenburg neemt Magion over

Batenburg Techniek heeft Magion overgenomen. Magion helpt klanten al meer dan 30 jaar bij de automatisering van een duurzaam, veilig en optimaal productieproces. Deze ondersteunt de ambitie van Batenburg Techniek om de activiteiten in de industriële automatisering verder uit te bouwen.

Voor Magion betekent het aansluiten bij Batenburg Techniek een vergroting van de  slagkracht. Batenburg Techniek bouwt met deze acquisitie de activiteiten in de industriële automatisering verder uit.

“Onze strategie is gericht op het verder uitbouwen van specialistische kennis, en daarom vormt Magion voor ons een goede aanvulling”, zegt Ralph van den Broek, CEO van Batenburg Techniek. “De inhoudelijke fit is groot en past binnen onze ambitie om met een duurzaam karakter te groeien in de industrie. Met deze overname voegen wij ook nieuwe technologieën en ervaring toe aan ons portfolio en krijgen wij een entree in nieuwe markten.”

Magion is met een team van ruim 55 medewerkers in Den Haag en Schoten werkzaam op drie kennisgebieden: process control & safety, production intelligence & optimization en industrial cyber security. De klanten van het bedrijf zijn vooral actief in de procesindustrie.

De drie grootaandeelhouders van Magion zochten een goed huis om de medewerkers, klanten en het bedrijf onder te brengen voor de volgende fase in hun ontwikkeling. Ricardo Giele, Managing Director van Magion, licht toe: “Deze samenwerking maakt ons sterker, we sluiten zowel qua visie als op technologisch gebied op elkaar aan.

Voor Magion betekent het aansluiten bij Batenburg Techniek een vergroting van onze slagkracht. We kunnen hiermee onze klanten aanvullende expertises aanbieden en voor onze medewerkers meer kansen creëren om zich verder te ontwikkelen.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Batenburg Techniek wint de Techniek Nederland Innovatie Award 2020

06-02 Batenburg Techniek heeft gisteren met het project Aardwarmte Vogelaer de Techniek Nederland Innovatie Award…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV