Bruisende 8e ABISS brengt 1248 Industriële beslissingsnemers samen

Op donderdag 5 oktober bracht het team van Industrialfairs opnieuw de beslissingsnemers uit de industrie samen om op ontdekkingstocht te gaan naar hun digital first & next steps. Er werd duchtig ingegaan op de uitnodiging aan de brede industrie om hun OT/IT teams af te vaardigen voor deze 8e editie van ABISS.

De nokvolle expert classes en de gemoedelijke sfeer op en rond de netwerkstanden bevestigen de succesformule van het format.

De nokvolle expert classes en de gemoedelijke sfeer op en rond de netwerkstanden bevestigen de succesformule van het format. 90 technologiepartners en 18 expert speakers brachten zowaar, op 1 dag, 891 fysieke én nog eens 357 digitale bezoekers op de been. Uit alle takken van de industrie werden C-levels, afdelingshoofden en beslissingsnemers verwelkomd, op zoek zijn naar concrete
oplossingen om hun processen digitaal, slim, geconnecteerd en tevens veilig te sturen.

De vernieuwde subtitle “The next intersection 4 innovative industrial interconnection” bleek alvast een correcte weerspiegeling van wat de ABISS bezoeker mocht ervaren. Een bruisende interconnectie van neutrale kennis, relevante aanbieders en afgevaardigden uit zowel de proces als discrete industrie.

Ook ABISS Digital – de digital twin van het fysieke event – was wederom een groot succes. 357 unieke digital bezoekers volgden minstens 1 van de expert classes of pitches. Een duidelijk teken dat de knowhow en het aanbod van onze experten en technologiepartners dusdanig gesmaakt werd, dat ook wie niet fysiek kon afzakken, de tijd nam om digitaal een bezoek te brengen.

ABISS Digital blijft trouwens online voor wie niet live kon meevolgen. Alle sessies blijven on-demand beschikbaar en ook interactie met de technologiepartners
blijft nog mogelijk.

Tags

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?