Catalogus voor werkveiligheid

6

De nieuwe Mewa merkencatalogus voor werkveiligheid 2018/2019 is uit. Hierin vinden professionals en inkopers alles wat nodig is voor werkveiligheid in bedrijf en werkplaats – van veiligheidsuitrusting over functionele kleding tot huidbeschermingsproducten.

Het ruime assortiment met meer dan 1300 artikelen is overzichtelijk gerangschikt voor een snelle oriëntering in de vijf categorieën: Veiligheidsschoenen, Werkhandschoenen, Kleding, Huidbescherming en hygiëne en Adem-, oog-, gehoor- en hoofdbescherming.

In de catalogus werden ook nieuwe topproducten van producenten zoals Puma, Elten, Base en Dickies Workwear opgenomen. Bijzonder comfort feature in het gamma veiligheidsschoenen is de innovatieve WellMaxx dempingstechnologie van Elten: dankzij de revolutionaire zoolkern ervaren dragers een volledig nieuw loopgevoel. Het assortiment focust op branches waar bescherming en veiligheid gegarandeerd moet zijn, zoals in garages, bouw en handwerk, de metaalverwerkende industrie, de machine- en installatiebouw. Veiligheidsschoenen zijn gegroepeerd volgens merk, veiligheidsklasse en prijs, wat het zoeken naar het gewenste artikel makkelijker maakt. Wie bepaalde producten wil voorzien van een logo, kan dit via de druk- en naaiservice meteen mee bestellen. De catalogus kan besteld worden via de website van Mewa. De artikelen zijn in Europa binnen 72 uur leverbaar. Klanten vinden de producten ook online op www.werkveiligheid.mewa-service.nl.

De cover van de nieuwe catalogus, die meer dan 1300 artikelen overzichtelijk rangschikt.

Facebook Comments