Cellro biedt laagdrempelige start automatisering

0

Tijdens METAVAK presenteerde Cellro de automatiseringsoplossing Xcelerate X20, waarmee verspaners een laagdrempelige start kunnen maken met het automatiseren van hun machines. Het bedrijf uit Veenendaal kijkt positief terug op de deelname aan de vakbeurs.

De Xcelerate X20 is een compact model dat geschikt is voor handzame producten tot 35 kg. De automatiseringsoplossing werd gepresenteerd met de functie Collet Exchange. Hiermee kunnen verspaners een laagdrempelige start maken met het automatiseren van hun machines, maar zijn ze tegelijkertijd voorbereid op de toekomst. In het kader daarvan leverde Cellro ook een bijdrage aan het kennisprogramma van METAVAK, door met bezoekers in gesprek te gaan over het ‘goud’ in hun bedrijf en hoe ze dit het beste kunnen benutten voor de toekomst.

Cellro kijkt positief terug op de deelname aan METAVAK. “Je ziet dat bezoekers steeds meer overtuigd raken van de voordelen van automatisering, en dat zorgt voor interessante en positieve gesprekken op onze stand”, aldus Marketing Manager Elise de Koning. “We hebben veel bestaande klanten gesproken, maar ook veel nieuwe contacten opgedaan. De METAVAK is wat dat betreft een nuttige lokale aanvulling op het internationale beursaanbod.”