Een veilige aanhangwagen is belangrijk!

Het is altijd belangrijk om met veilig materieel te werken. Je werkbus gaat regelmatig voor een keuring en onderhoud, zelfs je gereedschap wordt regelmatig nagekeken. Maar waarom doe je dat niet met je aanhangwagen?

 

De open aanhangwagen is het bekende ‘all purpose’ alternatief voor de meeste vervoersklussen.

Nieuwe aanhangwagens zijn natuurlijk veilig en bij juist gebruik blijven ze dat ook. Toch is het van belang dat ook aanhangwagens met enige regelmaat een controle of onderhoud ondergaan. Zo gaan ze niet alleen langer mee, ze blijven ook veilig om achter je werkbus te hangen.

Kies de aanhangwagen die bij jouw bedrijf past

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe aanhangwagen, is de kans heel groot dat je bij Hapert terechtkomt. De aanhangwagens zijn van zeer goede kwaliteit en gaan jarenlang mee. Je kunt een Hapert aanhangwagen helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, zoals een kipper aanhangwagen, en verschillende accessoires en opties.

 

Kippers zijn het ideale vervoermiddel voor bulkladingen die snel moeten kunnen worden gelost, zoals bouwmaterialen

Wil je een aanhangwagen om je grote materieel op te vervoeren? Dat kan, er zijn aanhangwagens waar je zelfs een auto op kunt vervoeren maar ook kleinere aanhangwagens zijn beschikbaar.

Wil je een kipper aanhangwagen die niet alleen naar achteren kiept maar ook naar beide zijkanten? Ook dat kan. Kipper aanhangwagens met elektrische of met handbediening, het is maar net wat jij wilt.

En wat denk je van een compleet gesloten (en afsluitbare) aanhangwagen voor je gereedschappen? Geen probleem. De gesloten aanhangwagens zijn in verschillende varianten te koop. Of je er nu je gereedschap in wilt opslaan, fietsen in wilt vervoeren of voedingsmiddelen in wilt koelen, het kan allemaal!

Maak regelmatig een afspraak voor het onderhoud

Ook bij jou in de buurt is een Hapert dealer te vinden. Het is dus maar weinig moeite om je aanhangwagen één keer per jaar voor onderhoud langs te brengen.

Tijdens dat onderhoud worden onder andere de remmen goed bekeken en wordt de aanhangwagen weer veilig voor gebruik gemaakt. Zo kun je jarenlang plezier hebben van jouw aanhanger!

 

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verbinden

Bijzondere robotlascel bij Vlemmix Aanhangwagens

14-09 Kuunders TechnoWorks heeft een bijzonder lasrobotsysteem geleverd aan Vlemmix Aanhangwagens in Asten voor het…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X