Goede prestaties beginnen met een professionele werkplaats

0

Huvema is gespecialiseerd in de verkoop van machines, apparatuur en gereedschappen waarmee Huvema een volledige werkplaats optimaal kan inrichten. Tijdens METAVAK toont het bedrijf uit Veghel niet alleen een uitgekiende selectie uit het basisprogramma, maar ook de meest recente nieuwigheden.

Goede voorbeelden daarvan qua werkplaatsinrichting zijn kasten, tafels en gereedschapswagens uit het Huvema BlueLine programma. Daarnaast is het assortiment werkplaatsapparatuur recent uitgebreid met een serie krachtige compressoren. Ook wordt het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen, met oorbeschermers tot veiligheidsbrillen en veiligheidspetten, getoond. Ook professionele en hoogwaardige veiligheidsmatten zijn in diverse afmetingen en kwaliteiten leverbaar via Huvema.

In de categorie machines toont Huvema een aantal nieuwe industriële kolomboormachines.

Plano
Met de uitbreiding van het assortiment met de serie Plano producten biedt Huvema populaire gereedschapskoffers, opbergers en veiligheidsproducten voor de vakman. Deze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën en staan bekend om de hoge functionaliteit en duurzaamheid.

Machines
In de categorie machines toont Huvema naast een aantal specifieke populaire Huvema machines uit het basisprogramma ook een aantal nieuwe industriële kolomboormachines. Bovendien is Huvema op de METAVAK aanwezig met een XYZ machine met ProtoTrak besturing. Dit besturingssysteem is geschikt voor het produceren van enkelstuks of kleine series en maakt het mogelijk om direct eenvoudige of complexe werkstukken maken, zonder enige voorkennis van CNC.

Huvema, stand J132