Hoe kan metaal gebruikt worden in interieurs?

Dit seizoen is het beste om metallic inspiratie in je interieur naar boven te halen. Overal waar je kijkt zijn metalen een hete trend – van de warme goud-, messing- en koperaccenten tot de koele chroom-, nikkel- en roestvrijstalen toepassingen, er is geen twijfel dat metalen blijvend zijn!

Dit seizoen is het beste om metallic inspiratie in je interieur naar boven te halen.

Als je hebt geprobeerd manieren te vinden om deze kleurrijke metalen in je interieur te brengen, bekijk dan de onderstaande ideeën die ervoor zorgen dat je meer metalen ideeën in elke centimeter van je huis wilt hebben. Gelukkig passen ze perfect bij dunpleister

Open haard

Terwijl open haarden bekend staan ​​om hun natuurlijke stenen, bakstenen of tegelranden, is er een opkomende trend om ook koper naar je open haard te brengen. Overweeg het gebruik van teruggewonnen koperplaten van andere woningrenovatieprojecten of zoek een ambachtelijke lasser of afzuigkap in de keuken die gespecialiseerd is in koperen afwerkingstoepassingen voor je interieur. Als je dan toch bezig bent met het verfraaien van je woning, kun je ook een stucadoorsbedrijf inhuren. Zij kunnen je plafonds en wanden opnieuw stucen.

Comeback

Hoewel je misschien een voorliefde hebt voor hout en natuurlijk afgewerkte meubels, moet je je neus niet opdraaien voor met goud geverfde meubels of zelfs met bladgoud geverfd decor om creatieve accenten toe te voegen aan je decoratieve accentstukken. Verlichtingsarmaturen zoals kroonluchters, wandkandelaars en hanglampen pronken met hun nieuwe gouden tinten, en als je deze in je huis haalt, samen met donkere tinten, voeg je een dramatische flair toe aan je interieur.

Zilverachtig sanitair

Chroom en nikkel zijn nu erg populair in sanitair in de keuken en badkamer en blijven het belangrijkste ingrediënt in huizen van bescheiden proporties tot en met chique welvarende huizen. Afhankelijk van je ontwerpstijl is er een verscheidenheid aan stijlen van sanitair om uit te kiezen, of het nu gaat om traditioneel met sierlijke details tot minimalistische moderne stijlen voor je hedendaagse huis. Roestvrijstalen apparaten blijven nog steeds in de voorhoede van de wensen van keukeneigenaren voor hun gastronomische keukentoepassingen.

Gouden tinten

Weet je nog in de jaren 80, toen goud en messing grote metalen binnen waren en toen de trend langzaam wegebde? Welnu, ze zijn op subtielere manieren teruggekeerd en behang, meubels en decoratieve kasten en decor zijn groot voor goud en messing. Als je glamour aan je slaapkamer wilt toevoegen, probeer dan goudkleurig metallic behang met een lichte glans achter je bed toe te voegen als een opvallende accentmuur. Goudkleurige meubels en verlichting vinden een nieuwe plek in het moderne interieur.

Gespiegeld meubilair

Als er ooit een heropleving van glamour aan interieurs is toegevoegd, is het nu! Gespiegelde meubels doen denken aan de stijl van Hollywood Regency met sterk reflecterende meubels, gespiegelde dressoirs en tafels en gedurfde kleuren creëren de look van een modern Art Deco-tijdperk. Breng gespiegelde meubels in je interieur en voeg instant glamour toe zonder dat je het zelfs maar hoeft te proberen! Deze metallic trend is er een die vaak wordt vergeten, maar als je hem eenmaal ziet, kun je niet bevatten hoe je deze prachtige stijl ooit bent vergeten.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Meeste bedrijven in MKB-metaal kunnen gestegen kosten compenseren

08-08 Dat is een verbetering ten opzichte van het eerste kwartaal. Toen gaf nog 42%…

TechnishowNieuws

Vol gas richting TechniShow en ESEF Maakindustrie

08-08 Dat betekent onder meer dat onze nieuwsbrieven – die vanaf nu weer iedere dinsdag…

3D

Automatisering B&R integreert 3D-printer in productiestroom

18-07 Het verkort de doorlooptijd en verlaagt de kosten voor het maken van op maat…

TechnishowNieuws

Nieuw cameraherkenningssysteem Trotec

18-07 De Speedy 360 lasergraveermachine is de laatste in Trotec’s Speedy serie graveurs, die uitgerust…

Automatisering

Renault en Atos lanceren nieuwe dienst voor ontsluiting data

17-07 ID@scale is ontwikkeld en in gebruik genomen in verschillende fabrieken van Renault en wordt…

Werkplaatstechniek

Werkschoen voor sportieveling

16-07 Het nieuwe model Set is een halfhoge felgekleurde S1 werkschoen in een strak design.…

Verspanen

Widia introduceert nieuwe wisselplaat voor het bewerken van aluminium

16-07 De AL Geometry wisselplaat wordt aangeboden in twee kwaliteiten voor een grotere veelzijdigheid bij…

Materialen

Hogere staalprijzen aanstaande?

15-07 De Europese economie bevindt zich in een lastige situatie. De effecten van de Oekraïne-oorlog…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X