Hoffmann Group catalogus 2023/2024 beschikbaar

Versie 2023/2024 van de catalogus van Hoffmann Group, die elke 2 jaar in een gedrukte versie verschijnt, is beschikbaar. De nieuwste uitgave van het vierdelige naslagwerk voor de industrie presenteert meer dan 120.000 artikelen op het gebied van kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en werkplaatsbenodigdheden.

Versie 2023/2024 van de catalogus van Hoffmann Group presenteert meer dan 120.000 artikelen op het gebied van kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting, PBM’s en werkplaatsbenodigdheden.

De catalogus bevat opnieuw vele nieuwe producten, waaronder het GARANT GreenPlus assortiment dat duurzaamheid en efficiëntie combineert. Nieuwe merken zoals Metabo en Renishaw brengen winst op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap en oplossingen voor de geautomatiseerde bewaking van processen van CNC-bewerkingsmachines.

Daarnaast zal Hoffmann Group vanaf 1 oktober het gehele assortiment gereedschappen van Iscar in heel Europa aanbieden en leveren vanuit haar centrale magazijn LogisticCity in Neurenberg. De catalogus is beschikbaar in 18 talen en is geldig vanaf 1 augustus 2023. Sinds die datum zijn alle artikelen ook verkrijgbaar via de Hoffmann Group eShop.

Metabo

Metabo is in de nieuwe catalogus vertegenwoordigd met 78 professionele elektrische gereedschappen, accupacks en oplaadaccessoires. De focus ligt hierbij duidelijk op metaalbewerking en het 18V accusysteem. Dit laatste is als basis van het Cordless Alliance System (CAS) compatibel met veel accu’s van andere fabrikanten. Wie in de catalogus niet kan vinden wat hij zoekt, kan het volledige assortiment Metabo elektrisch gereedschap inclusief accessoires bestellen via de eShop.

Renishaw

Met Renishaw, specialist in industriële meettechnologie, biedt Hoffmann Group de mogelijkheid om CNC-bewerkingsmachines te upgraden met werkstuk- en gereedschapscontrole, productmeting en continu procesmanagement. Hoffmann Group is daarmee het eerste aanspreekpunt voor kleine en middelgrote bedrijven die hun productie willen automatiseren en optimaliseren tegen beheersbare kosten. Het assortiment wordt gecompleteerd door krachtige gereedschappen voor snijden met hoge prestaties, zoals de nieuwe GARANT Master Tap Alu en de hydraulische klauwplaat GARANT Master Chuck, geschikt voor extreem zware toepassingen en zelfs zeer dynamische freeswerkzaamheden.

GARANT GreenPlus

GARANT GreenPlus biedt ook meer duurzaamheid in gebruik. Nieuwe producten zijn onder andere een slijpolie en een serie ultrasone reinigingsmiddelen waarvoor geen gevaren-labels nodig zijn, plus montagehandschoenen en snijbestendige handschoenen van gerecycled nylon garen, geleverd in plasticvrije verpakkingen. De GARANT GreenPlus reiniger is nu ook verkrijgbaar in vaten van 200 liter. Een ander hoogtepunt in de nieuwe catalogus is werkkleding in stijlvol en functioneel design van het merk GARANT. Met de lijnen ‘Service’ en ‘Industrie’ in de kleuren blauw en grijs wordt de GARANT collectie gecompleteerd.

De categorieën ‘Hand- en meetgereedschap’ en ‘Bedrijfsinrichting’ bevatten ook nieuwe producten: de digitale GARANT hoogtemeter HG1 met touch display biedt de beste evaluatiemogelijkheden, inclusief het genereren van PDF-rapporten; de digitale GARANT externe micrometer HCT en de GARANT ruwheidsmeter ST2 verzenden de meetgegevens draadloos naar de mobiele app HCT. De catalogus bevat ook aantrekkelijke systeemupgrades voor nog meer gemak en orde in de werkplaats en productie.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Hoffmann Group biedt procescontrole met Renishaw

19-07 De Hoffmann Group adviseert nu over de relevante diensten en heeft Renishaw-producten in haar…

Verspanen

Hoffmann Group trakteert op avondje film

21-11 De klanten af en toe in de watten leggen is de Hoffmann Group niet…

Verspanen

Snel en foutloos meten

10-11 Op het gebied van meettechniek heeft Hoffmann Group alles onder één dak. De ervaren…

Verspanen

Meer productiviteit, minder eentonig werk

24-10 Garant Automation Basic is het nieuwe beladingssysteem van Hoffmann Group. Het is als eerste…

Verspanen

Haimer en Simtek in nieuwe producten catalogus Hoffmann Group

26-08 Met de toevoeging van Haimer en Simtek biedt Hoffmann Group een nog ruimere keuze…

Verspanen

Samenwerking Haimer met Hoffmann Group

02-05 Met een focus op Europa zal Hoffmann de gepatenteerde Haimer-systemen Safe-Lock (op het productgebied…

Werkplaatstechniek

Handbescherming tegen alle gevaren op mechanisch gebied

23-03 Veel bedrijven hoeven dus maar maximaal twaalf modellen op voorraad te hebben. Dit maakt…

Bedrijf en Economie

Duitse bedrijven veranderen merkslogan voor #zusammengegencorona

09-12 Het idee achter de campagne is afkomstig van een Duits reclamebureau die manieren zocht…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema