ION Dag voor de ondernemer

0

De economie draait nu nog op volle toeren, maar wat moet je als oppervlaktebehandelend bedrijf doen om de verkrapping van de markt die onvermijdelijk ook weer gaat komen het hoofd te bieden?

 

Deze vraag staat centraal op de ION Dag voor de Ondernemer op 10 april. Twee topsprekers zullen de aanwezigen in workshopvorm meenemen in het maken van een marketingplan op 1 A4tje (voor technisch complexe producten) en in het (gratis) gebruik van slimme functies van LinkedIn dat het bedrijf kan helpen met het verspreiden van de marketingboodschap en het doen van acquisitie.

Maar ook het tekort aan goed personeel speelt de branche parten. Er is specifiek gekeken naar de oppervlaktebehandelende branche en er is uitgezocht hoe een bedrijf zich kan voorbereiden op (partiële) automatisering en robotisering. Tot slot zullen nog enkele onderwerpen worden aangehaald waar ondernemers veel gemak van kunnen hebben in de bedrijfsvoering. De nieuwe verplichting om energiebesparingsmaatregelen op te geven via een e-loket wordt uitgelegd. De ION Dag voor de Ondernemer zal starten met een bedrijfsbezoek aan het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum te Marknesse. Een bezoek aan de 3D Metal Printer staat in ieder geval op het programma. Aanmelden kan hier.