ITS Hendrion versterkt positie

0

ITS Hendrion uit Eindhoven neemt het bedrijf Ruwi Service per direct over. De werkzaamheden van het bedrijf worden onder vlag en op locatie van ITS Hendrion voortgezet. Alle medewerkers zullen ook meegaan en daarmee garandeert het bedrijf uit Eindhoven werkgelegenheid en dat klanten van Ruwi hun vertrouwde contacten houden.

 

ITS Hendrion is gespecialiseerd in verkoop, lease en verhuur van intern transportmaterieel en levert tevens onderhoud en service. Het bedrijf heeft vestigingen in Eindhoven en Alkmaar en beschikt daarnaast over een landelijke dekking door middel van mobiele servicestations.

Ruwi Service uit Cuijk bestaat sinds 1992 en is sterk in service voor intern transportmateriaal. Tevens is het bedrijf dealer van Doosan. Ruwi wordt overgenomen, omdat de huidige eigenaren de pensioengerechtigde leeftijd naderen. Door deze overname versterkt ITS Hendrion zijn positie in Zuid- en Oost-Nederland. “Ons doel is onze klanten de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen”, aldus Adwin Goos, financieel directeur ITS Hendrion. “Daarbij staan veiligheid, vakmanschap, transparantie, continuïteit en vertrouwen hoog in het vaandel. Door de synergievoordelen van deze overname kunnen we de markt en onze gezamenlijke klanten nóg beter van dienst zijn en onze service verder uitbouwen.”