Jörg presenteert Dener en Forstner

Jörg Machines presenteert op de TechniShow twee nieuwe vertegenwoordigingen. De eerste is Forstner Coil Processing uit Oostenrijk en de tweede is Dener, fabrikant van hoogwaardige kantpersen, guillotinescharen, plasma- en lasersnijmachines.

Jörg levert al vele jaren decoilers, afwikkelautomaten en slitlijnen van het eigen merk, maar ook van Cidan, Coiltech en Schwartmanns. Sinds het Zweedse Cidan Forstner heeft overgenomen, heeft Jörg ook dit merk in haar programma. Forstner is een sterke en bekende speler in de coilverwerking: afcoilen van één of meerdere coils, richten, slitten, knippen, re-coilen en verdere bewerkingen. Door de modulaire opbouw van de lijnen, zijn ze voor vele branches en toepassingen inzetbaar: isolatie plaatwerk, dakgoten, hallenbouw, dak- en gevelbekleding, luchtkanalen, schoorsteenbouw, plaatbewerking, industrie et cetera.

Dener
Sinds 1974 produceert Dener hoogwaardige machines naar de laatste stand der techniek en behoort tot de marktleiders in de sector. Dener bouwt verschillende soorten kantpersen: CNC hydraulisch, servo-elektrisch, hybride en met spindel-aandrijving, toepasbaar in kleine werkplaatsen en opleidingen, tot en met hightech productiebedrijven. De hydraulische scharen zijn guillotinescharen of oscillerende scharen. De guillotinescharen zijn dusdanig ontworpen, dat er minder vervorming optreedt bij het knippen. De plasma-snijmachines worden gebouwd met Hypertherm bronnen. De lasersnijmachines gebruiken IPG Fiber-lasers tot en met 8 kW. Met de Dener machines kan Jörg haar klanten bedienen met hoogwaardige en betaalbare machines.

Feldkirch, 7.2.2014Fa Forstner, Maschine, Coil

Forstner is een sterke en bekende speler in de coilverwerking: afcoilen van één of meerdere coils, richten, slitten, knippen, re-coilen en verdere bewerkingen.

Coil-laser
Natuurlijk ontbreekt ook de Jörg Coil-Lasersnijder niet op de beurs. Deze Fiber-laser snijdt plaat direct van coils, hetgeen een hoge productiviteit en rendement tot gevolg heeft en minder materiaal-afval. Door de gebruikte software kunnen makkelijk vele vormen op maat gemaakt worden en goed genest naast elkaar gesneden worden. Ook toont Jörg nog andere machines van eigen fabricaat en andere vertegenwoordigingen.

Jörg Machines, hal 7, stand B092

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

TUWI draagt import van Euromac over aan JÖRG Machines

07-04 Euromac is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van ponsmachines, elektrische kantpersen, gerobotiseerde buigcellen, hydraulische buigbanken…

Plaatbewerking

Bystronic stelt 15 kW fiberlaser voor op Technology Days

15-02 De technologische sprong van de huidige 3 tot 12 kilowatt naar het nieuwe level…

Plaatbewerking

Amada introduceert nieuwe fiberlaser op digitale en fysieke huisshow

23-11 Amada organiseert nog tot 11 december de ‘It’s your SOLUTION’ huisshow in het Solution…

Plaatbewerking

Fiberlaser met bevelkop voor extra grote platen

17-11 LVD introduceert Taurus FL, een nieuwe grootformaat-fiberlasersnijmachine, ontwikkeld voor extra grote platen. Het modulaire…

Bedrijf en Economie

Volgende TechniShow is 15-18 maart 2022

07-10 Jaarbeurs en FPT-VIMAG hebben de datum bekend gemaakt van de volgende TechniShow. Deze zal…

Plaatbewerking

Renders Metaal upgrade lasersnijcapaciteit naar 4000x2000mm

01-10 Renders Metaal in Eersel produceert werktuigbouwkundige constructies en complete machines en is tevens toeleverancier…

Bedrijf en Economie

‘Juist nu missen we de kracht van de TechniShow’

28-09 Tot twee keer toe is de TechniShow dit jaar afgeblazen. Daarmee zit het coronavirus…

Plaatbewerking

Snijkwaliteit sterk punt van fiberlasers Cutlite Penta

25-08 Fiber Laser Benelux in Ede vertegenwoordigt de fiberlasersnijmachines van Cutlite Penta in de Benelux.…

Metaalnieuws inBeeld

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

19/10/2020

Veel investeringen in de plaatbewerking

X