Jörg presenteert Dener en Forstner

0

Jörg Machines presenteert op de TechniShow twee nieuwe vertegenwoordigingen. De eerste is Forstner Coil Processing uit Oostenrijk en de tweede is Dener, fabrikant van hoogwaardige kantpersen, guillotinescharen, plasma- en lasersnijmachines.

Jörg levert al vele jaren decoilers, afwikkelautomaten en slitlijnen van het eigen merk, maar ook van Cidan, Coiltech en Schwartmanns. Sinds het Zweedse Cidan Forstner heeft overgenomen, heeft Jörg ook dit merk in haar programma. Forstner is een sterke en bekende speler in de coilverwerking: afcoilen van één of meerdere coils, richten, slitten, knippen, re-coilen en verdere bewerkingen. Door de modulaire opbouw van de lijnen, zijn ze voor vele branches en toepassingen inzetbaar: isolatie plaatwerk, dakgoten, hallenbouw, dak- en gevelbekleding, luchtkanalen, schoorsteenbouw, plaatbewerking, industrie et cetera.

Dener
Sinds 1974 produceert Dener hoogwaardige machines naar de laatste stand der techniek en behoort tot de marktleiders in de sector. Dener bouwt verschillende soorten kantpersen: CNC hydraulisch, servo-elektrisch, hybride en met spindel-aandrijving, toepasbaar in kleine werkplaatsen en opleidingen, tot en met hightech productiebedrijven. De hydraulische scharen zijn guillotinescharen of oscillerende scharen. De guillotinescharen zijn dusdanig ontworpen, dat er minder vervorming optreedt bij het knippen. De plasma-snijmachines worden gebouwd met Hypertherm bronnen. De lasersnijmachines gebruiken IPG Fiber-lasers tot en met 8 kW. Met de Dener machines kan Jörg haar klanten bedienen met hoogwaardige en betaalbare machines.

Feldkirch, 7.2.2014Fa Forstner, Maschine, Coil
Forstner is een sterke en bekende speler in de coilverwerking: afcoilen van één of meerdere coils, richten, slitten, knippen, re-coilen en verdere bewerkingen.

Coil-laser
Natuurlijk ontbreekt ook de Jörg Coil-Lasersnijder niet op de beurs. Deze Fiber-laser snijdt plaat direct van coils, hetgeen een hoge productiviteit en rendement tot gevolg heeft en minder materiaal-afval. Door de gebruikte software kunnen makkelijk vele vormen op maat gemaakt worden en goed genest naast elkaar gesneden worden. Ook toont Jörg nog andere machines van eigen fabricaat en andere vertegenwoordigingen.

Jörg Machines, hal 7, stand B092