Jungheinrich en Fricke gaan samen heftruckonderdelen verkopen

0
134

Jungheinrich en Fricke Groep richten een joint venture op voor de verkoop van heftruckonderdelen. De twee bedrijven zien een aanzienlijk groeipotentieel voor hun gemeenschappelijke onderneming, met name in de aftermarket en binnen de e-commerce.

 

Christian Erlach, Sales & Marketing Jungheinrich Board: “Het zijn onze klanten die profiteren van onze nauwe samenwerking met Fricke. De e-commerce expertise van Fricke in combinatie met onze kennis van heftrucks en service bieden uitstekende mogelijkheden voor een klantvriendelijke levering van heftruckonderdelen.”

Fricke is actief in de internationale markthandel van onderdelen, landbouwmachines, commerciële voertuigen en tuinbouwtechnologie. Jungheinrich is leverancier van intralogistieke oplossingen, gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van magazijnen en distributiecentra; vanaf de inzet van bemande en onbemande heftrucks tot en met rollenbaantechniek, automatisering en magazijninrichting. Jungheinrich produceert in eigen fabrieken en levert alle gerelateerde diensten, zoals veiligheidskeuringen, bedienertrainingen en advies. Bij de Nederlandse vestiging in Alphen aan den Rijn werken ruim 400 medewerkers.