Martendo showt werkstoelen voor metaalsector

0

Martendo Stoelen staat dit jaar voor het eerst op METAVAK. Het familiebedrijf uit Rijen is al sinds 2001 de specialist in stoelen voor voertuigen en werkplekken.

Voor ieder voertuig en elke werkplek levert Martendo de juiste stoel. Iedere dag rijden er drie vertegenwoordigers door Nederland en België in een bus met daarin een soort showroom vol heftruckstoelen, tractorstoelen, maar ook werkstoelen zoals zadelzittingen, stahulpen en stoelen voor in productieruimten. Martendo Stoelen kan stoelen leveren voor alle sectoren: landbouw, grondverzet, transport, productie en bijvoorbeeld de zorg. Martendo Stoelen onderscheidt zich door de service die het verleent. De medewerkers komen bij u langs voor demonstraties en proefplaatsingen en denken met u mee. Wanneer er een probleem is met een stoel of onderdeel zorgen ze altijd dat dit wordt opgelost.

Werkstoelen voor metaalsector
Op METAVAK zal Martendo Stoelen verschillende soorten stoelen meenemen. Zo zullen er heftruck- en vrachtwagenstoelen te zien zijn, maar ook werkstoelen die speciaal geschikt zijn voor de metaalsector. Hierbij kan worden gedacht aan een werkstoel, zadelzitting of stahulp met een PUR-bekleding en robuust stalen of aluminium frame. Stoelen die tegen een stootje kunnen.

Martendo Stoelen, stand K137