Meer dan 4000 bezoekers op Machineering

Machineering mocht als allereerste maakbeurs na lange tijd de kastanjes uit het vuur halen met de heropening van het Belgische beursseizoen. Het evenement trok 4139 bezoekers.

De sfeer op de beursvloer was positief met zowel exposanten als bezoekers die duidelijk enthousiast waren om elkaar eindelijk opnieuw persoonlijk te kunnen ontmoeten.

De verwachtingen waren hooggespannen voor deze bijzondere editie, die noodgedwongen van maart naar september was verzet. De sfeer op de beursvloer was positief met zowel exposanten als bezoekers die duidelijk enthousiast waren om elkaar eindelijk opnieuw persoonlijk te kunnen ontmoeten en ondergedompeld te worden in de laatste productie-engineeringtechnologie. De meeste bewerkingstechnologie (lassen, snijden, buigen, ponsen, verspanen, 3D printen) was dan ook effectief in demo te zien op de beursvloer. Ondanks de nog strikte maatregelen in Brussel oogstten ook de 12 Expert Classes veel bijval. Men kan deze gestreamde sessies nog (her)bekijken via Machineering Digital.

De sfeer op de beursvloer was positief met zowel exposanten als bezoekers die duidelijk enthousiast waren om elkaar eindelijk opnieuw persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Machineering Digital

Want wie vorige week niet aanwezig was in Brussels Expo kan nog altijd terecht op Machineering Digital, het online platform waar men de technologieën van de exposanten doelgericht kan opzoeken, verbinding kan maken met de exposanten alsook alle Expert Classes ‘on demand’ kan (her)bekijken. Het volstaat om zich via www.machineering.eu te registreren via de knop MACHINEERING Digital voor uw toegang tot het platform.

Organisator Industrialfairs blikt zeer tevreden terug op deze succesvolle editie: “De reacties bij de 100 exposanten waren unaniem positief over de kwaliteit van de 4.139 professionele bezoekers.” Additioneel (in samenwerking met technologiefederatie Agoria) waren deze editie ook 314 studenten technisch onderwijs present. De toon is gezet voor de komende Industrialfair events waarvan de eerstvolgende Abiss wordt op 7 oktober in Kortrijk Xpo en Indumation.be van 2 tot 4 februari 2022 in Kortrijk Xpo.

De meeste bewerkingstechnologie (lassen, snijden, buigen, ponsen, verspanen, 3D printen) was dan ook effectief in demo te zien op de beursvloer.

De meeste bewerkingstechnologie (lassen, snijden, buigen, ponsen, verspanen, 3D printen) was dan ook effectief in demo te zien op de beursvloer.

De volgende editie van Machineering zal in 2023 plaatsvinden, hoogstwaarschijnlijk opnieuw in het voorjaar (maart). De nieuwe datum wordt binnenkort bevestigd.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Machineering biedt productietechnologie live & in demo

30-08 Op Machineering komt de volledige waardeketen van ontwerpen tot maken aan bod, waardoor een…

Bedrijf en Economie

Vakbeurs Machineering in Brussel uitgesteld naar september

02-12 De vakbeurs Machineering, die eind maart zou worden gehouden in Brussels Expo, is uitgesteld…

Verspanen

Machineering trekt bijna 5500 professionele bezoekers

03-04 De vakbeurs Machineering in Brussel is vorige week bezocht door 5478 professionals en 1218…

Plaatbewerking

Haco present met automatiseringsdochter

25-03 Haco is dit jaar aanwezig op Machineering samen met dochteronderneming Robosoft, die is gespecialiseerd…

Automatisering

RoboJob pakt uit met nieuwe Integrated producten

25-03 Met een vijfde opeenvolgende deelname aan Machineering is RoboJob uitgegroeid tot een vaste waarde…

Verbinden

Premium lasrobotoplossingen Valk Welding

25-03 Lasrobotintegrator Valk Welding toont op Machineering in Brussel haar oplossingen die een continu en…

Automatisering

Lang-automatiseringsoplossing Robo-Trex richt zich op de essentie

25-03 Leering Hengelo biedt met Lang-Techniek eenvoudige, gestandaardiseerde automatiseringsoplossingen, zoals de Robo-Trex, die zich richten…

Toeleveren

Feature grip snelspanners garanderen proceszekerheid

25-03 Heinrich Kipp Werk presenteerde afgelopen najaar op de vakbeurs Motek in Stuttgart de nieuwe…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X