Nieuwe catalogus Hoffmann Group bevat 9000 nieuwe producten

0

Op 1 augustus presenteert de Hoffmann Group haar nieuwe catalogus 2020/2021. De geactualiseerde en uitgebreide editie van het imposante naslagwerk voor kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen biedt meer dan 90.000 artikelen, waaronder ongeveer 9.000 nieuwe producten.

Of het nu gaat om verspanen, frezen, boren, draaien, spannen, meten, slijpen, handgereedschap, bedrijfsinrichting of arbeidsveiligheid – in de catalogus van de Hoffmann Group vinden bedrijven wat ze zoeken en ontvangen ze alles uit één hand. De nieuwe catalogus is beschikbaar in 18 talen en is geldig vanaf 1 augustus 2020. Alle artikelen zijn dan tevens beschikbaar in de eShop: www.hoffmann-group.com.

GARANT Power Q Double high-feed frees

De catalogus bevat 500 producentmerken, meer dan 40.000 GARANT-producten en artikelen van het merk HOLEX. Zoals gebruikelijk bij de Hoffmann Group is het leeuwendeel van de innovaties (38,9%) te vinden in de groepen verspaning en spantechniek. Eén van de hoogtepunten daarbij is de GARANT Power Q Double high-feed frees.

PBM-assortiment

Ook het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is aanzienlijk uitgebreid. Een derde van de innovaties is in deze groep te vinden, waaronder ‘s werelds eerste volledig siliconenvrije en LABS-compatibele multifunctionele handschoen en diverse waarschuwingsborden om werkplekken te beschermen.

Hand- en meetgereedschap

Met circa 2.000 nieuwe producten is ook het assortiment hand- en meetgereedschap flink gegroeid. Het assortiment is niet alleen uitgebreid met veel handgereedschap, maar ook met hoogwaardige meettechniek zoals het intelligente instelapparaat GARANT Setting Bench.

Bedrijfsinrichting

Op het gebied van bedrijfsinrichting heeft de Hoffmann Group ongeveer 500 nieuwe items aan catalogus 2020/2021 toegevoegd. Opmerkelijk is de nieuwe software voor het beheer en de controle van GARANT Tool24-automaten en een interface met Kardex Remstar-liftsystemen en carrouselstellingen.