Nieuwe METAVAK-team heeft er zin in

Ze hebben er duidelijk zin in, de leden van het team dat bezig is met de organisatie van METAVAK, het nationale vakevent voor de metaalbranche dat van 5-7 oktober wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs heeft voor de organisatie hiervan een nieuwe ploeg samengesteld.

Het nieuwe beursteam dat METAVAK organiseert. V.l.n.r. Carly Crezee, Esther Rodenburg, Emma Schellekens en Robin Vissers.

Het nieuwe beursteam is een mooie mix van twee ervaren krachten en twee frisse gezichten. Robin Vissers is de marketing en event manager. Zij is al jaren verantwoordelijk voor de marketing van verschillende Easyfairs vakbeurzen, waaronder Aqua Nederland en Recycling, en kent METAVAK goed. “Ik ben regelmatig op de beursvloer geweest. Al die draaiende machines en dat geluid; het is echt een bruisend evenement.”

Robin doet de marketing samen met Emma Schellekens. Zij heeft haar opleiding net afgerond en is dus op de hoogte van de nieuwste inzichten en mogelijkheden op marketinggebied. Eveneens nieuw bij de Easyfairs-organisatie is Carly Crezee. Zij fungeert binnen het team als accountmanager en zal de directe contacten onderhouden met alle standhouders. In haar vorige baan, een salesfunctie in de logistiek, heeft ze diverse beurzen bezocht en ze kijkt uit naar drie dagen METAVAK.

Esther Rodenburg is het meest ervaren van de vier teamleden. Zij is als Head of Sales eindverantwoordelijk voor acht beurstitels van Easyfairs, waaronder Aqua Nederland en Recycling. Zij heeft de afgelopen maanden de contacten met veel METAVAK-exposanten onderhouden en daarbij vastgesteld dat niet alleen de beursorganisatie snakt naar weer eens een echt evenement. Ook de exposanten hebben grote behoefte aan contacten met hun klanten.

Na alle onzekerheid sinds de uitbraak van corona – waarbij het telkens weer de vraag was of de beurzen doorgang konden vinden – is het METAVAK-team nu echt aan het werk in de overtuiging dat METAVAK begin oktober zal plaatsvinden. De vaccinatiecampagne is immers goed op stoom gekomen en de samenleving gaat geleidelijk aan van het slot. Wel liggen er verschillende scenario’s klaar voor de beurs: van een evenement met slottijden, eenrichtingsverkeer en anderhalve meter afstand tot een beurs met minimale beperkingen.

METAVAK is na Trendz de tweede grote beurs die weer in Evenementhal Gorinchem zal worden gehouden. De teller staat momenteel op 105 exposanten, Easyfairs verwacht op 140 uit te komen. Qua invulling van de beursvloer wil het beursteam niet te hard van stapel lopen. Esther Rodenburg: “We willen vooral de individuele standhouders ruim baan geven. We zijn er momenteel wel mee bezig, maar het is wellicht nog te vroeg om vol in te zetten op demopleinen en dergelijke, want die vergen de nodige gezamenlijke voorbereidingen van de standhouders. Wij denken dat ze liever focussen op hun eigen presentatie met hun eigen producten en daarbij zullen we hen volop ondersteunen.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetavakNieuws

Promatt ziet grote zaagprojecten aantrekken

25-09 Samen met enkele collega’s, onder wie Henk Brinkman, bemande Dieben begin september de stand…

MetavakNieuws

Besten Machines pakt uit met Haco

25-09 Maar het accent zal vooral op Haco liggen. Besten Machines is sinds begin dit…

MetavakNieuws

Bescherming bij laswerkzaamheden

24-09 Er zijn diverse collecties laskleding. ProFlex4 Advanced is een high-end collectie op het gebied…

Plaatbewerking

Fiber Laser Benelux gaat live snijden op METAVAK

23-09 Dat was vorig jaar ook al de bedoeling, maar daar is het om de…

MetavakNieuws

Beurspresentatie van Tuwi is live en virtueel

22-09 Van Geka springt de nieuwe CNC gestuurde plasmasnijmachine GCS-P 3015 in het oog. Deze…

MetavakNieuws

Complex dik plaatwerk zetten op beperkte ruimte

22-09 De H-Brake 110T x 1600mm is opgebouwd uit een combinatie van bewezen technologieën. De…

MetavakNieuws

Hefmagneten voor dunne staalplaten

22-09 De werking is eenvoudig. Afhankelijk van de dikte van de staalplaat kan via een…

MetavakNieuws

Praktisch en ergonomisch: arrêteerbouten met excenterhefboom

22-09 Wanneer de gebruiker de excenterhefboom over het dode punt van de excenter beweegt, klikt…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X