Terugblik METAVAK – Vooruitblik Blechexpo 2019

0

Editie 20 van MetaalNieuws  verschijnt op dinsdag 29 oktober 2019. In dit speciale themanummer zal de redactie van MetaalNieuws terugblikken op een zeer succesvolle METAVAK en vooruitblikken op de Blechexpo Stuttgart van begin november. Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 17.000 exemplaren van MetaalNieuws?

Neem dan voor 21 oktober2019 contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer. Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2019 verwijzen wij u graag naar onze nieuwe mediakaarten.

Binnenkort zijn ook de mediakaarten van 2020 op aanvraag te verkrijgen!

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.