TIV, VILO en METAVAK Hardenberg slaan handen ineen

Nog een paar weken en dan is het zo ver. VILO, TIV en METAVAK hebben de handen ineen geslagen. Door de vele raakvlakken die de vakbeurzen met elkaar hebben, biedt beursorganisator Evenementenhal met deze positionering een compleet en gevarieerd platform aan exposanten en bezoekers. Door deze ‘krachtenbundeling’ verwacht de organisatie een interessant aanbod te kunnen presenteren.

Centraal in hal 3 van Evenementenhal Hardenberg bevindt zich op 3, 4 en 5 september METAVAK, de plek waar bedrijven uit de metaalbranche hun leveranciers ontmoeten. Dat daar behoefte aan is, blijkt uit het aantal aanmeldingen de afgelopen maand. Bedrijven kiezen bewust voor deze specialistische vakbeurs in de regio met uiteenlopende redenen: persoonlijk contact, nieuwe producten, netwerken en zaken doen, kennis delen en vergaren, et cetera.
Exposanten als Jörg Machines, Seco Tools, Boelens Machines , LCMC, Hagoort, Machinehandel Overmars, Posthumus, Wollschlaeger en Bendertechniek hebben afgelopen maand besloten om zich nog aan te melden voor METAVAK.

Grote diversiteit
Ook zijn er opvallend veel nieuwe gezichten in Hardenberg ten opzichte van de editie in 2012. Onder andere Vebru, Lubes Industries, Rösler, Hexagon, Hänel en De Vlamboog hebben besloten om zich op de vakbeurs te presenteren. De diversiteit van de organisaties die zijn ingeschreven, is eveneens opmerkelijk. Zo zal bijvoorbeeld de bekende energieleverancier Essent aanwezig zijn tijdens deze combinatie van vakbeurzen, maar ook eenmanszaken maken gebruik van de mogelijkheid om hun kwaliteiten onder de aandacht te brengen bij de bezoekers.

VILO
Veel bedrijven in de technische industrie komen dagelijks in aanraking met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag. Vertrouwde gezichten zoals Jungheinrich, Toyota, Still, Almat, Kompactor en UniCarriers zullen de nieuwste ontwikkelingen exposeren in hal 4, waar VILO is ondergebracht. Ook nieuwe bedrijven zoals Innovfoam, HSM en Nilfisk hebben zich aangemeld.

TIV
In de overige hallen zullen de TIV-exposanten zich presenteren. Door de samenwerking met VILO en METAVAK zal TIV dit jaar een verfrissende uitstraling hebben. De gehele beursvloer is opnieuw ingedeeld. Dit zorgt voor een nieuwe dynamiek tijdens alweer de 15e editie van TIV. Uiteraard zijn oude vertrouwde bedrijven weer aanwezig; zoals Duursma Industrietechniek, Horstra-Technology, Koninklijke Metaalunie, Ridder Data Systems en VDL. Ook nieuwe exposanten als Elektromotoren Emmen, ESV Berlikum, Festec Trade en GAWA zullen vertegenwoordigd zijn op 3, 4 en 5 september. Daarnaast zal de Koninklijke Metaalunie ook dit jaar weer de opening van de vakbeurs verzorgen. Paul Braakhuis, voorzitter van district Oost zal hierbij spreken.

Gratis entreebewijzen kunnen hier worden aangevraagd:
Voor METAVAK
Voor VILO
Voor TIV
(Wie vanuit advertenties in de vakbladen of via de branchevereniging in het bezit is van een code, kan deze hier plaatsen.)

Met één entreebewijs kunnen alle drie beurzen worden bezocht.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Personeel en Opleiding

Metaalstakingen dreigen na afwijzing cao-eindbod werkgevers

15-04 Het ultimatum verloopt aanstaande woensdag om 18.00 uur. Indien de werkgevers niet met de…

Automatisering

RoboJob ontvangt (Robo)Jobzoekers op Experience Day

15-04 Het evenement biedt bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met de Belgische CNC-automatiseerder,…

Toeleveren

Altair met AI voor engineering en productie op Hannover Messe

15-04 Altair laat van 22 tot en met 26 april (hal 17, stand D25) onder…

Personeel en Opleiding

Werkgevers doen ‘stevig’ eindbod voor nieuwe cao’s Metaal & Techniek

15-04 UPDATE:      Metaalstakingen dreigen na afwijzing cao-eindbod werkgevers Na vier onderhandelingsronden doen de werkgevers…

Transport en Logistiek

Succesvolle handelsmissie voor Nolte Mezzanine

15-04 Onder het toeziend ook van prominente beleidsmakers uit Nederland en Polen formaliseerde het bedrijf…

Bedrijf en Economie

Industrie minder positief over investeringen

15-04 Ondanks de verslechtering van de verwachtingen is de groep ondernemers die een stijging van…

Personeel en Opleiding

Innovatiecentrum Perron038 opent Factory NEXT

15-04 Met behulp van een Europese subsidie is een hypermoderne faciliteit ingericht waarin bedrijven en…

Verspanen

Kennissessies met Dymato en Röders

15-04 Dymato, de Benelux-vertegenwoordiging van het Duitse Röders, neemt 16 april opnieuw deel aan Manufacturing…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV