Vandeloo exclusief dealer van Halsang

0

Vandeloo Wire & Fencing in Venlo is de exclusieve dealer in Nederland voor Halsang geworden. Halsang is de belangrijkste aanbieder van speedgates, schuifpoorten en tourniquets in de Scandinavische landen.

Halsang, opgericht in 1971, ontwikkelt alle producten in eigen huis en deze worden continu aangepast en verder verbeterd. Sinds 2019 breidt Halsang haar dealernetwerk uit naar andere Europese landen. Dennis Gouka, board member Halsang: “Onze producten worden al tientallen jaren toegepast in Scandinavische landen. Ze zijn geschikt voor elk type weersomstandigheden.” Gouka is blij met de samenwerking met Vandeloo Wire & Fencing. “Op deze manier krijgen de klanten van Vandeloo toegang tot het productgamma van Halsang.”

Arjan Pols, managing director Vandeloo Wire & Fencing, een internationaal opererende organisatie met een veelzijdig assortiment in hekwerk- en draadproducten: “Nu wij exclusieve dealer in ons land zijn voor Halsang, kunnen wij (samen met diverse installateurs uit ons netwerk) zorgen voor de complete afhandeling: van ontwerp tot bestelling tot plaatsing. Dat is voor ons bedrijf een mooie uitbreiding van ons bestaande pakket en daar zijn we blij mee