Volgende TechniShow is 15-18 maart 2022

0

Jaarbeurs en FPT-VIMAG hebben de datum bekend gemaakt van de volgende TechniShow. Deze zal plaatsvinden van 15 tot en met 18 maart 2022.

Door het coronavirus is het belangrijkste evenement voor productietechniek in de Benelux dit jaar tot twee keer toe niet doorgegaan. Met als consequentie dat er pas in 2022 weer een TechniShow zal zijn in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ramon Dooijewaard, directeur van FPT-VIMAG: “Met zes van de tien exposanten die alweer hebben ingeschreven en de andere veertig procent die al met een been in de beurs van 2022 staan, hebben wij er alle vertrouwen in dat we in 2022 weer een goede beurs kunnen neerzetten.”

Toegevoegde waarde van beurzen

Dooijewaard wijst erop dat de huidige ‘Corona- tijd’ laat zien hoe belangrijk persoonlijk contact eigenlijk is. “Omdat persoonlijk contact altijd mogelijk was, werden vroeger vragen gesteld over de toegevoegde waarde van beurzen. Dat is nu volledig omgekeerd. Complexe technologische kapitaalgoederen online in de markt zetten is moeilijk.”

Continuïteit

TechniShow is een merk van FPT-VIMAG en wordt in diens opdracht door Jaarbeurs georganiseerd. Ondanks de stevige uitdagingen om de beurs twee maal te verplaatsen en de kosten die hierdoor ontstonden, zijn de partner Jaarbeurs en FPT- VIMAG hier goed uitgekomen. Dooijewaard hierover: “Uiteindelijk is het belang voor alle betrokkenen hetzelfde: continuïteit van het merk TechniShow en de grootste technologiebeurs van de Benelux.”