Win een iPad Air op METAVAK Gorinchem!

0

Wie deze week een bezoek brengt aan METAVAK Gorinchem, maakt iedere dag kans op een iPad Air. Hoe? Dat leest u hier.

METAVAK Gorinchem wordt voor de tiende keer gehouden. Om dit jubileum te vieren hebben beursorganisator Evenementenhal en mediapartner MetaalNieuws samen met 18  exposanten van het eerste uur een aantrekkelijke prijsvraag met prachtige prijzen georganiseerd. De bezoekers kunnen iedere dag een iPad Air winnen en aan het eind van de beurs wordt onder alle goede inzendingen een cheque voor een weekendje weg met 350 euro zakgeld verloot.

Wat moet u doen?
Bij de entree van METAVAK ontvangt u een formulier waarmee u mee kunt doen aan deze jubileumactie. Op dit formulier moet een slagzin worden ingevuld, bestaande uit 18 letters.  Deze letters kunt u verzamelen op de stands van de exposanten die deze jubileumactie mede mogelijk hebben gemaakt. Op elke stand is duidelijk zichtbaar een letter aangebracht. Vul de letters in de juiste volgorde in en u heeft de gevraagde slagzin. 

U kunt uw volledige ingevulde deelnameformulier inleveren op stand 144 B. Dit is de stand van de beursorganisatie.

Iedere bezoeker mag 1 formulier inleveren.

Aan het eind van iedere beursdag wordt een winnaar getrokken. Deze krijgt persoonlijk bericht. Na afloop van METAVAK wordt ook de winnaar van de cheque voor een weekendje getrokken.

De namen van de prijswinnaars worden gepubliceerd in MetaalNieuws (op de website en in de krant).