Allrounders in een set

0

Met de HM-vertanding Allround heeft August Rüggeberg – Pferd Werkzeuge volledig nieuwe stiftfrezen ontwikkeld, geschikt voor veelzijdig gebruik op de meest gangbare materialen zoals staal en gietstaal, RVS, non-ferrometalen en gietijzer. Het aanbod van deze stiftfrezen is uitgebreid met een set.

De set 1412 Allround bevat vijf hardmetalen stiftfrezen in de meest gangbare vormen (ZYAS, KUD, WRC, SPG en RBF) en afmetingen (stiftfrees-ø 12 mm, stift-ø 6 mm). De breukvaste kunststof box beschermt de gereedschappen tegen vervuiling en beschadiging. Door het klemmen van de stift van de stiftfrezen worden de keuze en het eruit halen van de gereedschappen vergemakkelijkt. Vijf extra insteekpunten kunnen voor de eigen opslag variabel worden gebruikt.

Allrounders in een set

De vertanding Allround beschikt over alle voordelen van de beproefde vertanding 3 Plus, maar overtreft deze met betrekking tot haar verspanend vermogen met circa 30% bij het gebruik op staal, bijvoorbeeld bij het uitfrezen, egaliseren, ontbramen, verkrijgen van uitsparingen of bij de bewerking van vlakken en bij laasnaadbewerking. Zij maakt comfortabel werken met gereduceerde trillingen en minder lawaai mogelijk. Allround-stiftfrezen worden bovendien gekenmerkt door een merkbare tijdbesparing en hoge efficiency. Allround-stiftfrezen van Pferd kunnen handmatig worden gebruikt op buigzame asmachines of rechte slijpmachines, maar ook stationair op gereedschapsmachines en robots, geadviseerd vermogen: vanaf 300 watt.