André Gaalman blijft voorzitter FPT-VIMAG

0
63

André Gaalman, directeur Leering Hengelo, blijft vier jaar langer de voorzitter van FPT-VIMAG. Dat heeft de vereniging voor productietechnologie besloten tijdens de algemene ledenvergadering in Doorn.

FPT-VIMAG is de branchevereniging van productietechnologie en -automatisering. De 153 leden staan aan de basis van de nationale en internationale maakindustrie. De branchevereniging houdt eens per twee jaar het grootste B2B-event in de Benelux, de TechniShow. André Gaalman: “Ik ben er trots op en dankbaar voor dat mijn termijn met vier jaar is verlengd. Onze leden bieden de maakindustrie kennis over innovaties en procesbeheersing. De producten en diensten van onze leden maken het mogelijk om slimmer te produceren. Daarvoor blijven we ons inzetten.”

Vernieuwing TechniShow
De komende jaren staan ook in het teken van de vernieuwing rond de TechniShow. “Ondanks een steeds verder digitaliserende wereld blijft een beurs als TechniShow een succesformule. De komende vier jaar willen we doorbouwen op het succes van 2018, toen bijna 50.000 bezoekers zich vergaapten aan 3D-printen, cobots en allerlei soorten machines voor het bewerken van metaal.”