Bacron opent nieuwe webshop voor aluminium profielen

In de nieuwe webshop van Bacron uit Heeten kunnen aluminium profielen worden besteld om producten op maat te maken, zoals frames, machine-afschermingen, beschermkappen, hekwerken, kasten, ramen en deuren, verstelbare werktafels, trappen en bordessen.

In de nieuwe webshop van Bacron, het bedrijf van directeur Paul Reimert, kunnen snel en eenvoudig losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires worden besteld.

Directeur Paul Reimert van Bacron is erg tevreden met de nieuwe webshop. “Hij ziet er aantrekkelijk uit en bezoekers kunnen snel en eenvoudig losse aluminium constructieprofielen en de bijbehorende accessoires bestellen. Met onze unieke profielen is het mogelijk zelf een aluminium product op maat te bouwen, dat helemaal voldoet aan alle wensen. En wil of kan iemand niet zelf een product in elkaar zetten, dan bouwen onze vakmensen de gewenste constructie wel, uiteraard in goed overleg met de klant.”

Unieke aluminium profielen

Bacron is dealer van Norcan, fabrikant van aluminium profielen. Voor de unieke Norcan-profielen is niet een heel arsenaal aan speciale schroefjes, klemmetjes en andere onderdelen nodig om van de aluminium profielen een product te maken. Ieder profiel is namelijk met standaard M8 bouten en moeren aan elkaar te verbinden. Verder hebben de profielen een slimme H-structuur die sterker is dan een X-structuur. “Op een eenvoudige manier is dan ook met de Norcan-profielen een sterke en mooie constructie te bouwen”, aldus Reimert.

Voor deze webshop is gekozen voor het innovatieve platform van het Raalter bedrijf XELshop. Dennis Haarman van XELshop: “De webshop voldoet volledig aan de wensen van Bacron en we hebben daar onze expertise op het gebied van e-commerce aan toegevoegd. Naast Bacron hebben we al talrijke bedrijven geholpen met het benutten van de mogelijkheden die online zakendoen biedt. Door de coronacrisis zijn veel ondernemers wat afwachtend en onzeker, maar door nu te investeren in digitaal zakendoen kom je juist sterker uit de crisis.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Elk profiel 100% recht op nieuwe Aluroller

03-02 Machinebouwer Aluro in Heist-op-den-Berg (B) lanceert een nieuwe machine voor het thermisch isoleren en…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X