Bayards gaat met directieteam nieuwe fase in

0
87

Bayards Aluminium Constructies, specialist in het ontwerpen, engineeren, construeren en installeren van complexe aluminium constructies, heeft sinds 1 september een nieuwe directie.

Dies Mackintosh stond 20 jaar aan het roer van het wereldwijd opererende maakbedrijf en gaf onlangs het stokje door aan een vijfkoppig directieteam. Dit team, dat al jaren nauw betrokken is bij de groei en strategie van de organisatie, bestaat uit Technisch Directeur Albert Hogewoning (CEO), Operationeel Directeur Roland Vos (COO) en Commercieel Directeur Amanda Mackintosh (CCO). Deze uitvoerende directie wordt bijgestaan door de niet-uitvoerende directie Maarten Jongejan en Dies Mackintosh.

Dies Mackintosh: “Bayards heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt. In deze periode hebben we een breder managementteam kunnen neerzetten. Er liggen veel kansen voor toepassingen in aluminium en de organisatie staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Het is aan het nieuwe team om deze kansen te pakken en de plannen die er zijn, te realiseren.”

Bayards telt circa 250 medewerkers, heeft momenteel vier vestigingen in Nederland en is wereldwijd actief vanuit veertien locaties. Naast Bayards Aluminium Constructies behoren ook Bayards UP en Bayards Build tot het bedrijf. De aluminium constructiespecialist levert innovatieve, duurzame oplossingen in diverse sectoren waaronder de luxejachtbouw, high-tech, (wind)energie, bouw en infra, healthcare en defensie.