Brabantse Metaaldagen nieuw event voor de metaalsector

0

Van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 april 2019 organiseert United Industrial Fairs in de Brabanthallen in Den Bosch de eerste editie van De Brabantse Metaaldagen. Dit evenement wordt in samenwerking met FPT-VIMAG georganiseerd en richt zich met de combinatie van een congres en een vakbeurs op de metaalindustrie. Het event zal in het teken staan van efficiency en procesoptimalisatie; productieverhoging met hetzelfde personeelsbestand.

Vernieuwend aan het concept van De Brabantse Metaaldagen is dat de demonstratievloer zal worden ingedeeld op volgorde van conceptuele bijdrage. De exposanten die het meeste bijdragen aan het onderwerp, krijgen de eerste keus op de locaties. Ook krijgen deze exposanten als eerste de mogelijkheid om één van de commerciële inhoudelijke sessies te vullen.

De organisatie van de beurs is in handen van United Industrial Fairs van Jeroen ter Steege, die vanuit zijn vorige functie bij Jaarbeurs vijftien jaar lang betrokken is geweest bij de organisatie van de TechniShow, waar Ter Steege ook de komende jaren betrokken bij blijft. “De bezoekers van De Brabantse Metaaldagen zullen in een inspirerende omgeving kennismaken met oplossingen die directe efficiencyverbeteringen opleveren in de bedrijfsprocessen”, aldus Ter Steege. Directeur van FPT-VIMAG Ramon Dooijewaard prijst De Brabantse Metaaldagen, omdat kennisoverdracht centraal staat: “Het wordt het kennisevent om, in het jaar dat er geen TechniShow is, op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en efficiëntieverbeteringen voor de metaalindustrie.“