Bystronic presenteert nieuwste oplossingen

0
29

Op de Euroblech toont Bystronic de nieuwste oplossingen voor het verwerken van plaatmetaal.

Wat zijn de voordelen van intelligente automatiseringsoplossingen voor lasersnij- en buigprocessen? In welke richting ontwikkelt metaalbewerking zich dankzij de mogelijkheden van digitale netwerken? Welke kansen openen zich door nieuwe software- en serviceoplossingen voor procesoptimalisering en nog efficiënter productiemanagement? En hoe kun je zinvol gebruik maken van flexibele snij- en buigsystemen om te kunnen reageren op steeds wisselende orderopdrachten? De antwoorden op al deze vragen leiden tot nieuwe oplossingen die plaatbewerkers in staat stellen hun producten sneller, met minder kosten en intelligenter te produceren dan ooit.

Geïntegreerde automatisering
Intelligente, procesoverstijgende systemen worden de volgende stap van automatisering. Automatisering die buiten de individuele processtap gaat. Dit zorgt ervoor dat er een constante productieflow gecreëerd kan worden, met als resultaat het hoogste niveau van productiviteit.

Verbonden productie
Machines, individuele processtappen en productieonderdelen smelten samen in een netwerk van intelligente componenten. Binnen een verbonden productieomgeving hebben deze componenten de mogelijkheid onderling samen te werken en elkaar te optimaliseren. Dit legt de basis voor nieuwe en meer efficiënte waardetoevoeging in metaalbewerkingsprocessen.

Flexibele systeemoplossingen
Tot nu toe was er altijd een wisselwerking tussen snel en flexibel. Het was of het een, of het ander. De nieuwste generatie van de snij- en buigsystemen van Bystronic verandert de spelregels. In de toekomst zullen plaatbewerkers volgens Bystronic in staat zijn om kleine series of individuele massaproducten te produceren tegen condities die vergelijkbaar zijn met gestandaardiseerde, grote volume series.

Slimme services
Met toenemende verbondenheid en automatisering wordt betrouwbaarheid en preventief onderhoud van alle geïntegreerde systemen steeds belangrijker. Productiestappen vroeg en laat in het proces worden steeds meer onderling afhankelijk. Daarom helpen nieuwe serviceoplossingen bij het verbeteren van de efficiëntie en proceskwaliteit van de productie.

Bystronic, hal 12, stand B66.