Delta Tools lanceert nieuwe VHM frezen catalogus

Delta Tools lanceert haar nieuwe deltamill High Performance VHM Frezen catalogus. “Wij hebben een van de beste programma’s VHM frezen in huis met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding”, aldus Jacques van Broekhoven van Delta Tools.

Delta Tools is continu op zoek naar betere hardmetaalsoorten, coatings en geometrieën. Van Broekhoeven: “Wat betreft geometrieën zit de finesse steeds meer zaken als geprepareerde snijkanten op microniveau. Deze zorgen voor een sterkere snijkant en door een enorme toename van de hechting van de coating worden coatings tot 80% beter. Wij betrekken onze coatings van diverse Europese top coatingcentra en hebben de vrijheid het beste van alle  coatingcentra te nemen. Al onze nieuwe frezen worden door key-account klanten getest en niet eerder geproduceerd en op de markt gebracht dan dat ze 100% goed zijn.”

Agressor-Xtrema Trochiodaal frezen
In de nieuwe uitgave van de catalogus zijn tal van hoogwaardige frezen opgenomen. Met name zijn er volgens Van Broekhoeven ‘fenomenale’ frezen ontwikkeld voor Dynamic en Trochiodaal frezen met CADCAM software waarin gefreesd wordt met constante Ae en gemiddelde spaandiktes terwijl toch de volledige Ap wordt gebruikt. Deze combinatie van freessoftware en Trochiodaal frezen zorgen voor een enorme toename van productiviteit en standtijd. Deze frezen levert Delta Tools in uitvoeringen voor Staal/RVS, Aluminium en Titanium.

Agressor HPC-serie
Verder is de populaire HPC-frezen serie uitgebreid van standaard lengte naar lange lengte en extra lange lengte. Van Broekhoeven: “Onze VHM HPC frezen worden door onze klanten bestempeld als beste in de markt. Ze worden tegen zeer scherpe condities geleverd en daarmee willen we de beste HPC frezen leverancier worden op de Nederlandse markt.”

Agressor-Alu
Ook de aluminium serie is uitgebreid met HPC frezen 2-snijders kort/lang en finiseer frezen 6-snijders in 3xD en 5xD (neklengte). Naast de standaard en extra lange 3-snijders is ook een UPC (ultra performance) frees opgenomen, dit is een 3-snijder met DLC-Coating (Diamond Like Carbon). Deze frees is geschikt voor zowel zachte als hardere aluminiumsoorten. De Ultra-Performance Trochiodaalfrees voor Aluminium in 3 en 4xD maakt het nieuwe programma compleet.

Beursactie
Tijdens METAVAK houdt Delta Tools een scherpe actie van twee populaire 5-delige sets HPC frezen, de Agressor-Uni en de Agressor-ALU. Bij bestelling van drie sets krijgt de koper ook een trendy Rockbox bleutooth geluidbox voor mobiele telefoon cadeau. De sets zijn op de stand te bekijken en bestellen.

Delta Tools, stand 148

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Haimer ontwikkelt zich tot systeemaanbieder voor gereedschapsmanagement

10-09 De Haimer groep, actief op het gebied van gereedschapskrimp-en balanceertechnologie, heeft zich door ontwikkeld…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen