Dinnissen presenteert beursstand online

0

Aangezien verschillende beurzen zijn uitgesteld of geannuleerd, kunnen veel bedrijven hun innovaties momenteel niet presenteren. Dinnissen Process Technology is één van deze bedrijven. Het bedrijf heeft echter een andere manier gevonden om zijn relaties op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen: Dinnissen creëerde een digitale beursstand op zijn website.

Zo vind je op deze online beurspagina vijf video’s over de nieuwste machines, innovaties en ontwikkelingen. Tevens geeft het bedrijf een sneak preview van de nieuwe productiehal. Daarnaast kunnen klanten en relaties op deze pagina één-op-één videogesprekken inplannen met de adviseurs van Dinnissen.

Verhaal kunnen vertellen

Dinnissen sales manager Rieks Reyers vertelt: “De voorjaarsbeurzen zijn erg belangrijk voor ons. Hier kunnen we de nieuwste ontwikkelingen presenteren en krijgen we de kans om te bij te praten met onze klanten en relaties. Toen we in de gaten kregen dat de voorjaarsbeurzen voorlopig geen doorgang zouden kunnen vinden vanwege het coronavirus, hebben we snel geschakeld. We zochten naar een andere manier om ons verhaal te kunnen vertellen en kwamen op het idee om onze beurspresentatie en -stand dit jaar online te houden. We maakten video’s van onze nieuwste innovaties en realiseerden eveneens een sneak preview van onze nieuwe productiehal in Sevenum. Uiteraard hebben we het liefst één-op-één contact met onze klanten, daarom kunnen zij vanaf nu persoonlijke videogesprekken inplannen met onze experts.”

Nieuwbouwcomplex

Een van de video’s behelst een sneak preview van de nieuwe productiehal van 60×70 meter die aangrenzend aan de bestaande fabriek in Sevenem wordt gerealiseerd. Hier is stevig uitgepakt. Stevig in de zin van 10 ton bovenloopkranen, wandloopkranen, state-of-the-art lasersnij-installaties, hoog-nauwkeurige draai- frees- en kantbanken, een separate RVS-lashal en nog veel meer ander specialistisch materieel om aan de toekomstige klanteisen te kunnen voldoen. Dinnissen levert voor tal van internationale klanten steeds meer complete prefab skid bouw. De uitbreiding levert meer mogelijkheden om dit te doen.
De eisen van klanten worden steeds hoger. Productietijden moeten korter, processen moeten sneller en dat alles bij een gelijkblijvende of hogere kwaliteit. Met deze nieuwe locatie opent Dinnissen weer nieuwe deuren richting wereldwijde producenten en geeft met deze investeringen een mooi visitekaartje af vanuit de Nederlandse maakindustrie.

Voor alle video’s klik hier.