Dormac showt totaaloplossingen op TechniShow

0

Met een uitgebreid leveringsprogramma voor verspanende bewerkingstechnologie, ondersteund door vergaande proceskennis en hoogwaardige service, biedt Dormac CNC Solutions totaaloplossingen om het verspanende productieproces vergaand te optimaliseren. De presentatie van Dormac achterin hal 12 op de TechniShow staat dan ook in het teken van productie optimalisatie.

Daarvoor zal de machineleverancier van bekende fabrikanten als Doosan, Kiheung, Litz, FAT en InssTek dertien draai- en freesmachines demogereed opstellen, waarvan een deel uitgerust met geautomatiseerde machinebelading.

Automatiseringsoplossingen
De markt vraagt steeds meer oplossingen om ook de niet werkbare uren voor productie te kunnen benutten. Dormac levert met haar divisie DPA (Dormac Productie Automatisering) daarvoor zowel standaard automatiseringsoplossingen met barfeeders, DPA Gantry Loaders, DPA Flex Loader als klant specifieke automatiseringsoplossingen. Om te voorkomen dat de productie in de niet-werkbare uren door storingen wordt onderbroken, zet Dormac daarvoor hogedrukpompen, nevelfilters, olie- en emulsiefilters, koelwater koeler en oliescheiders in. Vastlopende spaanresten, oplopende temperatuur van het koelmiddel, sterk vervuilde koelemulsie en dergelijke worden daarmee voorkomen, waardoor de continuïteit van het proces kan worden gewaarborgd.

Met haar uitgebreide leveringsprogramma draaimachines, freesmachines, bewerkingscentra, automatiseringssystemen en systemen voor procesoptimalisatie levert Dormac CNC Solutions totaaloplossingen waarmee het zich zich in deze markt onderscheidt.

Hoogtepunten op de stand van Dormac zijn onder meer: het Doosan bewerkingscentrum DNM4500 met DPA gantryloader, het mult-axis draai-/freescentrum Doosan SMX 3100ST, het 5-assige bewerkingscentrum Doosan VC630-5AX, de Kiheung Combi-T bedfreesmachine, het Litz LU 800AT 5-assige bewerkingscentrum en een InssTek 3D metaalprinter.

Dormac CNC Solutions, hal 12, stand A117