Drentse meubelmakers bundelen krachten

De meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office gaan samen verder. De huidige productielocaties in Emmen en Hoogeveen blijven bestaan en de commerciële organisaties gaan samen.

Vepa en Drentea zijn allebei klein begonnen. Drentse meubelmakers in hart en nieren.
Met hout en staal veroverden ze een plekje in de kantoormeubelmarkt. Die markt was ruim, ze kwamen elkaar niet vaak tegen. Maar de afgelopen jaren groeiden ze steeds meer naar elkaar toe. Nu maken ze een sprong naar een gezamenlijke toekomst. Samen ondernemen, één totaalcollectie, kennis en expertise samenvoegen én de passie voor duurzaamheid versterken. Eén sterk merk dat de markt nog professioneler van dienst kan zijn. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

Twee locaties

Vepa en Drentea gaan samen verder als één sterke commerciële organisatie. Bert Top en
Janwillem de Kam vormen samen de directie. De productielocaties in Emmen en
Hoogeveen blijven bestaan en de commerciële organisaties gaan samen. Hierdoor ontstaat
één sterk team dat de markt in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland nog beter gaat ondersteunen. De juridische fusie zal naar verwachting in 2021 plaatsvinden.

Vepa en Drentea zijn onderdeel van de VDB Groep die voorop loopt qua circulaire innovaties en beschikt over moderne fabrieken in Nederland.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen