Dymato onderscheiden door Hanwha Robotics

0

Tijdens de Hanwha Partner dagen in Frankfurt heeft Theo Coffeng namens Dymato een award van Hanwha Robotics in ontvangst genomen. Hiermee mag Dymato Automation zich officieel ‘Distributor of the year 2019’ noemen.

“Het was een enorme eer om in aanwezigheid van alle Europese dealers van Hanwha Robotics deze prachtige award in ontvangst te mogen nemen”, aldus Coffeng.

Samenwerking cruciaal

Dymato Automation vertegenwoordigt Hanwha Robotics sinds 2018 in de Benelux. “We waren destijds de eerste officiële dealer buiten Korea van de Hanwha HCR collaboratieve robots. Sindsdien is het aantal dealers en samenwerkingspartners enorm gegroeid”, vertelt Martin Visser, accountmanager bij Dymato.
De ontwikkelingen in de wereld van collaboratieve robots gaan zo snel, dat een goede samenwerking tussen fabrikant en de dealers cruciaal is voor de verdere groei. “Elke partner ontwikkelt zijn eigen applicaties en producten. Tijdens de Hanwha Robotics Partner dagen konden we deze ontwikkelingen goed met elkaar delen en werden we op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen die in de komende periode nog gaan volgen”, legt Visser uit.

Nieuwe innovaties

De Hanwha Robotics Partner dagen stonden in het teken van het delen van kennis en het tonen van nieuwe ontwikkelingen en innovaties van zowel dealers als verdere samenwerkingspartners. Tijdens dit evenement toonde Dymato bijvoorbeeld de HCT-1200 tafel. Met dit nieuwe product wordt een complete en kant-en-klare oplossing geboden voor het beladen en ontladen van metaalbewerkingsmachines. Maar ook RCO Mechatronics was aanwezig om alle partners de SRP Cobot palletiseer oplossing te demonstreren. OnRobot liet de laatste ontwikkelingen op het gebied van grippers zien.

Veelzijdig en flexibel

Dymato Automation laat in september tijdens de TechniShow alle Hanwha HCR collaboratieve robots in verschillende opstellingen zien. Van palletiseren tot aan lassen; de verschillende toepassingen demonstreren de veelzijdigheid en flexibiliteit van cobots.

Douwe Corel van Dymato Automation demonstreert de werking van de HCR-12 cobot in combinatie met de HCT-1200 tafel aan andere Europese Hanwha Robotics distributeurs.
Douwe Corel van Dymato Automation demonstreert de werking van de HCR-12 cobot in combinatie met de HCT-1200 tafel aan andere Europese Hanwha Robotics distributeurs.