Eddo Cammeraat nieuwe voorzitter FPT-Vimag

Eddo Cammeraat wordt de nieuwe voorzitter van FPT-Vimag. Hij zal medio volgend jaar André Gaalman opvolgen, die voor het einde van zijn maximale termijn als voorzitter van de branchevereniging voor productietechnologie staat.

Eddo Cammeraat vindt het een eer de rol van voorzitter van FPT-Vimag te mogen gaan vervullen.

Cammeraat is tijdens de Algemene Ledenvergadering van FPT-Vimag op 2 december benoemd tot algemeen bestuurslid en voorgesteld als inkomend voorzitter. Hij is managing director van Laagland, zit al jaren in diverse commissies van FPT-Vimag en is een vaste exposant op TechniShow. Daarnaast is hij nog tot medio volgend jaar bestuurslid bij de FEDA, het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. Cammeraat: “De Nederlandse maakindustrie staat er uitstekend voor. Niet alleen internationale blikvangers als ASML stuwen onze sector omhoog, ook de innovatieve kracht van onze economie versterkt de productietechnologie. Ik vind het een eer dat ik een rol mag spelen in deze vernieuwende branche.”

Als André Gaalman in juni 2023 afzwaait als voorzitter van FPT-Vimag, heeft hij de maximale termijn voor een voorzitter van de brancheorganisatie voor productietechnologie van twaalf jaar volgemaakt. Gaalman neemt het komende half jaar tijd om de inkomend voorzitter te begeleiden bij de start van zijn functie. Gaalman – directeur van Leering Hengelo – is trots: “Onze leden zijn de internationale voorhoede als het gaat om innovaties en procesbeheersing. Maar vooral ken ik deze sector als een gedreven groep mensen, die met hart en verstand de Nederlandse maakindustrie vertegenwoordigen.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Nieuwe voorzitter FPT-Vimag voorziet groei productietechnologie

05-06 Tijdens de algemene ledenvergadering op 1 juni in Het Koelhuis in Zutphen werd Cammeraat,…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV