Eddo Cammeraat nieuwe voorzitter FPT-Vimag

Eddo Cammeraat wordt de nieuwe voorzitter van FPT-Vimag. Hij zal medio volgend jaar André Gaalman opvolgen, die voor het einde van zijn maximale termijn als voorzitter van de branchevereniging voor productietechnologie staat.

Eddo Cammeraat vindt het een eer de rol van voorzitter van FPT-Vimag te mogen gaan vervullen.

Cammeraat is tijdens de Algemene Ledenvergadering van FPT-Vimag op 2 december benoemd tot algemeen bestuurslid en voorgesteld als inkomend voorzitter. Hij is managing director van Laagland, zit al jaren in diverse commissies van FPT-Vimag en is een vaste exposant op TechniShow. Daarnaast is hij nog tot medio volgend jaar bestuurslid bij de FEDA, het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. Cammeraat: “De Nederlandse maakindustrie staat er uitstekend voor. Niet alleen internationale blikvangers als ASML stuwen onze sector omhoog, ook de innovatieve kracht van onze economie versterkt de productietechnologie. Ik vind het een eer dat ik een rol mag spelen in deze vernieuwende branche.”

Als André Gaalman in juni 2023 afzwaait als voorzitter van FPT-Vimag, heeft hij de maximale termijn voor een voorzitter van de brancheorganisatie voor productietechnologie van twaalf jaar volgemaakt. Gaalman neemt het komende half jaar tijd om de inkomend voorzitter te begeleiden bij de start van zijn functie. Gaalman – directeur van Leering Hengelo – is trots: “Onze leden zijn de internationale voorhoede als het gaat om innovaties en procesbeheersing. Maar vooral ken ik deze sector als een gedreven groep mensen, die met hart en verstand de Nederlandse maakindustrie vertegenwoordigen.”

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen