Eerste Mikrocentrum Executive Dinner een succes

0

Een exclusief netwerkevent voor ruim 250 directie en hoger management leden uit de maakindustrie. Dat was de eerste editie van het Mikrocentrum Executive Dinner dat eind januari plaatsvond. Tijdens dit diner, dat gecombineerd werd met een keynote programma, stond inspireren en innoveren op hoog, cross-sectoraal niveau centraal.

Het programma startte met een netwerkmoment, gevolgd door een plenair programma met twee keynote sprekers, de uitreiking van de Mikrocentrum High Tech Platform Inspiratie & Innovatie Award en de onthulling van de nieuwe bedrijvengids. Vervolgens werden de gasten aan tafel getrakteerd op een smakenprikkelend menu dat afgesloten werd door een lichtshow en een exclusief dessert.

Visie op de toekomst

Keynote spreker Mathijs Bouman (journalist en econoom) deelde onder de titel ‘Hoogconjunctuur onder druk. Onze economie in 2020 en daarna’ zijn visie op toekomstige uitdagingen rondom arbeidsproductiviteit, investeringen in nieuwe technologie en robotisering. Zijn boodschap: ondanks de groeiende economie is en blijft het tijd voor actie.

De tweede spreker Robert Dingemanse, CEO en oprichter van PAL-V  dat de eerste commerciële vliegende auto ter wereld op de markt brengt, vertelde wat er wat er bij komt kijken om zo’n innovatie op de markt te brengen. Ook lichtte hij toe hoe de komende decennia vliegmobiliteit een revolutie gaat brengen in hoe de mens zich verplaatst.

Inspiratie & Innovatie Award

Mikrocentrum reikte tevens voor de vijfde keer de Inspiratie & Innovatie Award uit onder de leden van het High Tech Platform. Winnaar werd Cerescon met haar automatische selectieve aspergeoogstmachine voor witte asperges. Cerescon ontving naast de award, een cheque van € 2000,- en voor € 3000,- bij Mikrocentrum te besteden vouchers.