EuroMaintenance komt in 2023 alsnog naar Ahoy

Het grootste Europese maintenancecongres strijkt alsnog neer in Rotterdam van 17 tot en met 19 april 2023. Covid-19 dwarsboomde de eerder gemaakte plannen, maar de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), de European Federation of National Maintenance Societies (EFNMS) en Rotterdam Ahoy gaan opnieuw met elkaar samenwerken.

Beeld van de vorige MaintenanceNEXT. In 2023 wordt deze vakbeurs tegelijk met het grootste Europese maintenancecongres gehouden.

Tegelijkertijd organiseert Rotterdam Ahoy van 18 tot en met 20 april 2023 de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: MaintenanceNEXT. Deze krachtige combinatie zal Rotterdam in die periode dé Europese ontmoetingsplek voor maintenanceprofessionals in de keten van Asset Management maken.

Groot internationaal publiek

“EuroMaintenance bestaat uit verschillende onderdelen, zoals het congres en de workshops. Het ligt voor de hand dat we gekozen hebben voor het Rotterdam Ahoy Convention Centre, omdat de congresbezoekers dan ook een bezoek kunnen brengen aan de beurs MaintenanceNext en kennis kunnen maken met de innovaties, de mensen achter de innovaties en het voor de exposanten natuurlijk interessant is om het grote internationale publiek te ontmoeten”, zegt Ellen den Broeder, Verenigingsmanager NVDO. De combinatie NVDO, Rotterdam Ahoy en de EFNMS staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig internationaal congres dat na de pandemie en jaren van voorbereiding, eindelijk kan plaatsvinden.

Rotterdam maintenancehoofdstad

“Toen de kans zich voordeed om EuroMaintenance weer te koppelen aan onze vakbeurs MaintenanceNEXT, hebben wij niet lang hoeven nadenken”, zegt Pieter Bas Dujardin, beursmanager van MaintenanceNEXT. Tijdens de vakbeurs laten meer dan 250 nationale en internationale exposanten de belangrijkste innovaties op het gebied van (industrieel) onderhoud zien op de beursvloer die elke twee jaar door meer dan 11.000 bezoekers wordt bezocht. Dujardin legt uit: “Om daar dan zo’n gerenommeerd congres met internationale topsprekers aan toe te voegen zorgt voor een unieke propositie. Rotterdam wordt op deze manier echt de maintenancehoofdstad van 2023.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Automatisering

Digitalisering en robotisering veranderen industrieel onderhoud in rap tempo

01-05 Circa 11.000 onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners wisten de weg te vinden naar Maintenance Next,…

Automatisering

Predictief onderhoud wordt de nieuwe norm

10-07 Steeds meer bedrijven zullen voor een groter gedeelte van hun assets overstappen op real-time…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen