Exposanten uit Taiwan (144) willen EMO-publiek betoveren

Met een entourage van maar liefst 144 exposanten zal de Taiwanese werktuigmachine-industrie vertegenwoordigd zijn op de EMO. Naast deze exposanten organiseert het Taiwan Smart Machinery Pavilion – het hart van de gezamenlijke presentatie – een reeks interactieve evenementen, die zijn ontworpen om te boeien en te inspireren. Met als doel: het EMO-publiek betoveren met Smart Industry oplossingen uit Taiwan.

 

De Taiwanese werktuigmachine-industrie is op de EMO present met 144 exposanten en een gezamenlijke paviljoen met tal van activiteiten.

Taiwan is een grote exporteur van werktuigmachines en aanverwante producten. Om die reden is een aansprekende presentatie op de EMO voor het land van groot belang. Niet alleen zullen de exposanten innovatieve concepten onthullen die automatisering, milieuvriendelijke productie, intelligente gestroomlijnde processen en hoogwaardige componenten met elkaar verweven.

In samenwerking met partners als de Taiwan Association of Machinery Industry (TAMI), de Taiwan Machine Tool & Accessory Builders’ Association (TMBA) en de Taiwan Cutting-Tool Engineering Association (TACEA), organiseert TAITRA – de Taiwanese organisatie voor exportbevordering – een ‘Open Innovation Platform’ met tal van activiteiten; van paneldiscussies en expertseminars tot dynamische elevator pitches en verhelderende oplossingen.

Toekomst van slimme machine-innovatie

Op de openingsdag van de EMO (18 september) is er een groepspersconferentie met aansluitend een paneldiscussie. Topfiguren van TAITRA, TAMI, TMBA en TACEA zullen samenkomen om de slimme machines uit Taiwan in de schijnwerpers te zetten en te discussiëren over de toekomst van slimme machine-innovatie.
De dagen daarna (19 en 20 september) zijn er drie themaseminars over moderne productietrends. Deze gaan dieper in op de belangrijkste actualiteiten in de precisiemetaalverwerking: digitale transformatie, milieubewuste innovatie en hoogrenderende energietoepassingen. De twaalf deelnemende bedrijven – YCM, Tongtai, Buffalo, HIWIN, Honor Seiki, Palmary, 7-Leaders, Habor, Quaser, Accutex, HOLD WELL en Walrus – zullen demonstreren wat zij te bieden hebben.

Om de opwinding nog wat groter te maken, zullen van 20 tot 22 september vijf dynamische elevator- en solution pitches worden getoond, die inzichten bieden in hoogrenderende frees-draaibanken, revolutionaire automatiseringstechnieken en op maat gemaakte toepassingen. Elf pioniers, waaronder FFG, Kao Ming, SYIC en Yinsh, zullen deze presentaties leiden en kopers in slechts 30 minuten een overvloed aan kennis bieden.

Dagelijks happy hour

TAITRA’s Open Innovation Platform brengt brancheverenigingen en exposanten bijeen om de discussie over de toekomstige ontwikkelingen in de maakindustrie te verheffen. Expertforums, themaseminars en innovatieve presentaties beloven de technologische bekwaamheid van Taiwan in te kapselen, terwijl elevator- en solution pitches gericht zijn op het vergroten van het begrip van de slimme maakindustrie van Taiwan. Het Happy Hour ‘Taiwan Way’ van 15.30 tot 16.00 uur biedt elke dag van 19 tot 22 september een heerlijke mix van de rijke cultuur van Taiwan, met eersteklas merken zoals Wufeng Sake, Yundao Coffee, Taiwan Kobayashi Cookies en Kavalan Whisky. Daarnaast worden er EVA Air-vliegtuigmodellen verloot.

TAITRA Taiwan Smart Machinery Pavilion
Hal 16, stand G31

 

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

EMO Hannover is geopend

19-09 Onder het motto Innovate Manufacturing is de vakbeurs een centraal platform voor alle aspecten…

Verspanen

Nieuwe 5-asser Heller vanaf basis ontworpen voor flexibele serieproductie

12-09 Naast de gebruikelijke hoge snijprestaties en precisie, zijn de vrije spaanval, korte stilstandtijden, optimale…

Verspanen

Matsuura met vier automatiseringsoplossingen op EMO

12-09 De Japanse fabrikant van hoogwaardige bewerkingscentra presenteert voor het eerst de MAM72-42V met een…

Verspanen

Hembrug met combinatie harddraaien-finishen op EMO

11-09 Met het combineren van finishtechnieken in de MikroTurnGrind 100 verlegt Hembrug, de Nederlandse fabrikant…

Verspanen

Diepboren voor staal en gietijzer

11-09 De volhardmetalen diepboren zijn optimaal beschermd door een innovatieve coating met HiPIMS-technologie in het…

Verspanen

Verstelbare gedempte kotterbaar

11-09 Lange gereedschapsuitsteeklengtes kunnen ervoor zorgen dat een gereedschap gaat oscilleren bij het kotteren van…

Verspanen

En dat is zeven….

10-09 Spansystemen van HWR zijn bij uitstek geschikt om zowel kubusvormige als ronde componenten optimaal…

Verspanen

Slimme en duurzame innovaties bij Ceratizit op EMO

09-09 De toekomst van productie is slim, zoveel is zeker. Maar de wegen naar een…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema