Fe Powertools lanceert schijven van Novo Abrasive

Fe Powertools is sinds 1 juni exclusief importeur voor Nederland van Novo Abrasive uit Oekraïne. Op de Nederlandse markt zullen twee kwaliteiten worden geleverd: de Novo Abrasive standaard lijn en Extreme lijn.

Novo Abrasive bedient al enkele jaren de Oost-Europese en Russische markt met een complete lijn schijven. In de stad Novoya Vodolga wordt het complete programma schijven geproduceerd op geavanceerde Italiaanse machines, die draaien op moderne Europese technologie. Inmiddels worden deze schijven verkocht in zo’n 30 landen. Fe Powertools brengt ze nu ook op de Nederlandse markt. De Novo Abrasive standaard lijn is bedoeld voor mensen die puur naar de aankoopprijs kijken en een goed product voor een aantrekkelijke prijs willen kopen). De Novo Abrasive Extreme lijn is voor mensen die iets meer durven te betalen, maar dan ook een veel betere schijf krijgen met een langere levensduur en meer bedieningsgemak.

Fe Powertools heeft al jaren ook een private labellijn van doorslijp, – afbraam en lamellenschijven in haar programma. Hiermee gaat het bedrijf gewoon door. “Ons is echter gebleken dat de wensen van de klanten nog al eens uit één lopen, vandaar dat wij zijn in gegaan op de vraag of wij Novo Abrasive wilden gaan vertegenwoordigen in Nederland.”
Fe Powertools heeft verder ook schijven van 3M, dit heeft voornamelijk te maken de speciale vraag hiernaar. Ook voor schuurbanden kan men bij Fe Powertools terecht.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen