Gatzagen voor bouw en constructie

Van Ommen breidt het aanbod gereedschappen onder het International Tools ECO PRO label uit met een vijfde groep, gatzagen. Deze premium gatzagen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw en constructie.

Zowel de kwaliteit van het gezaagde gat als de standtijd van het gereedschap overtreft de resultaten van A-merk gatzagen.

Met de 4/6 vertanding is de nieuwe gatzaag een welkome toevoeging voor bedrijven in de bouw en constructie. De universele gatzaag in HSS-Co 8% kwaliteit is zeer goed toepasbaar op de meest gebruikte materialen. In het testcentrum TTC bij Van Ommen in Beekbergen is de International Tools ECO PRO gatzaag zorgvuldig getest en vergeleken met de huidige A-merken in de markt.

Conclusie is dat de International Tools ECO PRO gatzagen beter presteren dan de huidige A-merken. Zowel de kwaliteit van het gezaagde gat als de standtijd van het gereedschap overtreft de resultaten van A-merk gatzagen.

Voor constructiebedrijven betekent dit een directe kostenbesparing en minder tijdverlies omdat het gereedschap minder vaak gewisseld hoeft worden. Daarom heeft Van Ommen besloten deze gatzaag als vijfde productgroep aan het gereedschappenlabel voor industriekwaliteit toe te voegen, naast de boren, tappen, verzinkboren, en stiftfrezen.

Tags

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen