Geheel productieproces te zien op METAVAK TechnoSquare

0
25

De vakbeurs METAVAK krijgt dit jaar een TechnoSquare. Dit zal een centrale plek op de beursvloer worden waar exposanten samenwerken om livedemonstraties te geven en (product)kennis over te dragen aan de bezoekers.

DMG Mori, Hagoort, Iscar, Harry Hersbach Tools, Haimer en BMO Automation nemen deel aan het METAVAK TechnoSquare. De materialen worden gefaciliteerd door ThyssenKrupp. Naast de machines die in werking worden gesteld, geven experts verschillende demonstraties aan bezoekers en uitleg over de mogelijkheden van de machines en complementaire producten.

Volledige productproces laten zien
“We merken dat het op de beursvloer rinkelt en kinkelt van draaiende machines die de meeste exposanten demonstreren op hun stand. Op het TechnoSquare werken de deelnemende bedrijven samen om het volledige productieproces van a tot z te demonstreren. Wij zijn hier enorm blij mee, want daardoor kunnen bezoekers de samenwerking tussen producten en diensten van verschillende leveranciers zien”, laat METAVAK-adviseur Daniëlle Wild weten. Indien bezoekers tussen de demonstraties door vragen hebben, kunnen ze eenvoudig een bezoek brengen aan de stand van één van de deelnemers. Deze bedrijven zijn als collectief te vinden op de beursvloer en staan met hun stand rondom het TechnoSquare.

Al 170 deelnemers
Op METAVAK presenteren leveranciers van industriële productietechnieken, automatiseringsoplossingen, software, gereedschappen en andere producten/diensten waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Op dit moment staan al ruim 170 bedrijven op de deelnemerslijst. De vakbeurs verwelkomt veel directie- en managementleden van grote metaalbedrijven die onder het genot van een hapje en drankje de laatste trends ontdekken en in een ongedwongen sfeer hun relaties ontmoeten. Ook komen de eindgebruikers en medewerkers om productkennis te vergaren en hun toekomstige werkmateriaal te ontdekken.

Tegelijk met NIL Verbindingsweek
Dit jaar vindt METAVAK gelijktijdig plaats met NIL Verbindingsweek. Tijdens deze tweejaarlijkse combinatie presenteren circa 260 exposanten hun producten en diensten onder één dak. METAVAK vindt plaats op 30, 31 oktober en 1 november in Evenementenhal Gorinchem.