Gratis loopbaanadvies voor mensen met opleiding tot en met mbo-2

Tot en met 30 november zijn er nog 2.000 ontwikkeladviezen beschikbaar voor mensen met een afgeronde opleiding t/m mbo-2. Ook medewerkers in de metaalbranche kunnen zo gratis hulp krijgen van een loopbaancoach.

Het advies is voor iedereen met een opleiding tot en met mbo-2.

Werk dat bij je past, is belangrijk. Net als plezier in je werk. Twijfel je hoe je het moet aanpakken? Dan kan je gratis hulp krijgen van een loopbaancoach. Samen kijk je naar jouw kwaliteiten, zorgen én wensen. Er zijn dit jaar nog 2.000 gratis loopbaanadviezen beschikbaar. Aanmelden kan nog tot en met 30 november.

Switch maken

Barbara van Dalen, loopbaancoach bij MenaVita, moedigt mensen aan om in gesprek te gaan met een coach. “Soms is het fijn om stil te staan bij het werk dat je doet. Hoe gaat het met je? Wil je iets veranderen? En hoe dan? Een loopbaancoach kan je hierbij helpen. Zo maakte Erwin na een gesprek de switch van elektromonteur naar chauffeur. Omdat hij dat lichamelijk gezien langer kan volhouden. Zo’n switch kan jij ook maken. Maar de verandering kan ook in iets kleins zitten natuurlijk. Dus twijfel niet en meld je uiterlijk 30 november aan. Dan gaan we samen op zoek naar jouw talenten en zetten we de opties op een rij.”

Voor wie is het advies?

Het advies is voor iedereen met een opleiding tot en met mbo-2.

Hoe meld ik me aan voor het gratis advies?

Op hoewerktnederland.nl vind je een overzicht van coaches die meedoen. Kies een loopbaancoach die bij je past. Bijvoorbeeld door hun website te bekijken of te bellen voor een korte kennismaking.

Heb je een coach gevonden en is er een klik? Dan regelt de coach de aanvraag voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je aanvraag bevestigen via de mail.

Wat kan ik verwachten bij een loopbaancoach?

  • In een aantal gesprekken ontdekken jullie jouw kwaliteiten, zorgen én wensen. Zo leer je wat bij je past én kun je kijken wat je in de toekomst zou willen.
  • De coach stelt een plan voor je op. Daarin staat wat je talenten zijn en hoe je een volgende stap kunt zetten. Het doel van het plan is om je werk leuk te houden.
  • Uiteindelijk is het aan jou om met het plan aan de slag te gaan. En goed om te weten: alles wat je met je coach bespreekt, blijft tussen jullie.

Hulp nodig of vragen?

Lijkt dat je wat? Maar heb je vragen? Op hoewerktnederland.nl vind je meer informatie en contactgegevens van loopbaancoaches bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen