Gröninger Cleaning Systems verder als Kärcher

De B2B-activiteiten in reinigingsapparatuur van Gröninger Cleaning Systems, gericht op de regio Groot-Rijnmond, zijn per 1 juli verder gegaan onder de naam Kärcher Center Gröninger. Dit bedrijf is een volledige dochteronderneming van Kärcher.

De B2B-activiteiten in reinigingsapparatuur van Gröninger Cleaning Systems  gaan verder onder de naam Kärcher Center Gröninger.

Eind jaren 60 was Gröninger aanvankelijk importeur van het gerenommeerde Duitse merk. De samenwerking intensifieerde later in de vorm van een dealership voor de regio Groot-Rijnmond voor onder andere professionele hogedrukreinigers, schrob-/zuigmachines, (industriële) stofzuigers en veegmachines.

Deze vruchtbare samenwerking ligt aan de basis van de overdracht, die overigens enkel betrekking heeft op de verkoop- en serviceafdeling van de reinigingsmachines. Gröninger zelf zal zich voortaan volledig concentreren op de ontwikkeling en bouw van turn-key installaties voor tankreiniging, IBC-reiniging en reiniging in de food & non-food industrie. Hierin is het bedrijf internationaal toonaangevend.

 

 

 

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Werkplaatstechniek

Nieuw Kärcher Center op Urk

07-06 Het nieuwe Kärcher Center in Urk heeft eind maart feestelijk de deuren geopend. Door…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema