HFM metaalbewerkingsmachines zoekt naar de juiste oplossing

0

Gedurende de drie METAVAK-dagen zal HFM metaalbewerkingsmachines zich weer presenteren met een greep uit het leveringsprogramma. De machineleverancier uit Soest kan zowel verspanende als niet-verspanende, nieuwe als gebruikte machines leveren.

HFM metaalbewerkingsmachines tracht sinds de oprichting eind jaren ’50 haar klanten de juiste oplossing te bieden. Nu, ruim 60 jaar later, is dit niet anders, de weg naar deze oplossing is echter wel wat veranderd. “Waar in de eerste decennia van het bedrijf nog regelmatig machines op maat werden gemaakt door mijn opa en vader is dit nu vaak niet lonend meer. De machinefabrikanten hebben vaak de oplossingen al in huis, dus waarom het wiel nogmaals uit proberen te vinden. Heden ten dage vinden wij de oplossing dus vaak binnen ons netwerk van machinefabrikanten en concullega’s. Zo leveren wij u gerust een machine buiten onze agentschappen wanneer dit voor u een betere match is, wij zoeken naar de juiste oplossing”, aldus Patrick Friebel.

Buigmachnies van ZOPF
Inmiddels een bekend gezicht op de stand van HFM metaalbewerkingsmachines zijn de buigmachines van ZOPF. Ook dit jaar zal er weer een verscheidenheid aan buigmachines op de stand staan. Het programma van ZOPF bestaat naast profielwalsen voornamelijk uit pijpbuigmachines, doornbuigmachines en hydraulische strippenbuigers. De range van de hydraulische strippenbuigers is onlangs uitgebreid met een 80 tons machine. Hiervan heeft HFM er dit jaar al een aantal van mogen leveren in Nederland. Heeft u een vraagstuk? Kom gerust even een kijkje nemen op de stand van HFM, gedurende de METAVAK zal er een specialist van ZOPF aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zal er naast de buigmachines van ZOPF nog veel meer te zien zijn. Zo zal er onder andere een 6-meter uitvoering van de DRAGON-plasmasnijder voor buizen en profielen worden gedemonstreerd. Bent u niet op zoek naar een machine, maar heeft u juist een aantal overtollige machines? Ook dan kunt u op METAVAK terecht bij HFM metaalbewerkingsmachines.

HFM metaalbewerkingsmachines, stand I120